Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő gyereket akar, én nem. Mi lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
Van már 3 gyereke a néhai feleségétől, akiket együtt nevelünk. A legidősebb lánnyal nagyon rossz a kapcsolatom minden igyekezet ellenére, a kisebbik lánnyal mikor hogy, kamaszodik, a kisfiú aki a legkisebb, rajong értem és anyának szólít.
Ő nagyon szeretne két picit, főleg mióta a nővérem a második gyereket szülte, és az unokahúgom itt volt nálunk egy teljes napot akkor. Jól működtünk együtt: másfél éves volt, fogzott, előtte kapott valamilyen védőoltást, és hiányzott neki az anyja, gy extra nyűgös volt, tényleg csapatjátékosként oldottuk meg, de ezt napi szinten nem bírnám. Soha nem is akartam gyereket, és ez azóta se változott.
Valszeh ezert van már neki 3 is mert ő akar es ráveszi a masikat es a nő viszi a hátán a családot már egyedul jóformán.
2023. szept. 27. 20:14
3/17 anonim válasza:
2# pont erre gondoltam elméletben akar csak gyereket :D
De ha jó apuka a választottad kérdező akkor hagyd inkább ha te nem akarsz gyereket.
2023. szept. 27. 20:38
4/17 anonim válasza:
Hát a gyereket akarással és nem akarással az a baj, hogy nincsenek benne se kompromisszuom, se pedig fokozatok. Nincs olyan hogy most akkor csak egy kicsit akarunk gyereket, vagy egyik héten igen másik héten nem, ehelyett egyértelmű és eldöntendő, kizárólag igen/nem válaszos. Valamelyikőtök igénye mindenképp sérülne, és azért a gyerek téma elég húzós és hosszútávú döntés. Tehát én nem szoktam nagyon szakítást javasolni, viszont esetetekben nem nagyon van más ötletem. Vannak bizonyos alapvetések akikben ha nincs egyetértés, onnét a kapcsolat gyakorlatilag halott. És hát nézzétek a jó oldalát, legalább mindketten őszinték voltatok, sokan átverik a másikat, és húzzák az idejét, vagy szabotálják a gyereket, esetleg szabotálják a gyerek elleni védekezést. Nálatok az őszinteségnek hála, mindketten mehettek tovább hamar, megtalálni a számotokra ideálisabb partnert. Ő akivel gyereket vállalhat, te pedig olyat akinél fel se merül ez hiszen ő sem akar, ahogy te sem.
2023. szept. 27. 20:41
5/17 Pintér Művek válasza:
Szuper.Mégis csak okosabb vagy, mint aminek látszol, ha nem is sokkal.
Akkor legyen ez a végszó.
2023. szept. 27. 20:52
6/17 anonim válasza:
Ti miről beszélgettetek az első randin?? Már az elején kiderül ki mit akar. Nem egy az utatok, bárhogy döntötök, egyikőtök sose lesz boldog.
2023. szept. 27. 20:58
7/17 anonim válasza:
Nincs megoldás, csak 1.te jobbra ő balra....
2023. szept. 27. 21:05
8/17 anonim válasza:
nem közösek a célok ez van, valakinek engedni kell, és ez rá fogja nyomni a bélyegét ez egész kapcsolatra a jövőben.
e miatt kell szakítani kemény de ez a jó döntés.
2023. szept. 27. 21:19
9/17 anonim válasza:
Szakíts, ahhoz képest, hogy nem akarsz/akartál gyereket, mindjárt 3-at a nyakadba varrtak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!