Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő gyereket akar, én nem. Mi lenne a megoldás?
Van már 3 gyereke a néhai feleségétől, akiket együtt nevelünk. A legidősebb lánnyal nagyon rossz a kapcsolatom minden igyekezet ellenére, a kisebbik lánnyal mikor hogy, kamaszodik, a kisfiú aki a legkisebb, rajong értem és anyának szólít.
Ő nagyon szeretne két picit, főleg mióta a nővérem a második gyereket szülte, és az unokahúgom itt volt nálunk egy teljes napot akkor. Jól működtünk együtt: másfél éves volt, fogzott, előtte kapott valamilyen védőoltást, és hiányzott neki az anyja, gy extra nyűgös volt, tényleg csapatjátékosként oldottuk meg, de ezt napi szinten nem bírnám. Soha nem is akartam gyereket, és ez azóta se változott.
Én sem akarok gyereket, de ezt már az elsö randi elött kiszüröm, apával nem is randizok, nemhogy 3 gyerekét neveljem, akik még utálnak is. Nekem a kezembe se tudnál adni egyet se másfél percnél tovább.
Ha tényleg komolyan gondolja a további gyerekeket, akkor egyértelmüen szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!