Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek érdemes feladnom a társkeresést ha csak 15 cm a péniszem?

Figyelt kérdés
Szinte minden nő a nagyobbat szereti, a 15 centi pedig kicsi a legtöbb nő szerint.

jan. 24. 08:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
22%

Persze hogy nem elég hogy a nagy farkát ki be tologassa.

Ember!

Nekünk előjáték is kell, szenvedély, mély érzések és hogy tudja használni a nagy farkát.

Tehát nem elég hogy nagy, tudni is kell bánni a nővel, tudni kell mi hol van, mi micsoda, mire való.

Ész nélkül a kutyák csinálják csak.

Ja és még mindig nem kell a kicsi.

jan. 27. 19:10
 52/65 anonim ***** válasza:
40%

És amikor 75 b volt a mellem, akkor voltam a húszas éveimben, le sem bírtam vakarni a sok pasit magamről. Rengetegen akartak engem társnak.

Csak türelmesen megvártam amíg megtalálom a nagy őt.

Nagy farok, vastag pénztárca.

jan. 27. 19:12
 53/65 A kérdező kommentje:
Dicsekedtek hogy loholnak utánatok és a barátnőitek után a férfiak, még akkor is ha általános iskolás B vagy C kosaras melletek van, és még a farok méretetek miatt se kell aggódnotok. Ezek után merjétek mondani hogy nőként nem vagytok mázlisták.
jan. 27. 21:44
 54/65 anonim ***** válasza:
66%

Nem mondtam hogy nem vagyok mázlista.

De a férfi lennék is tudnám hogyan szerezzek társat magamnak.

Udvarolnék, moziba, kirándulni, nyaralni vinném a barátnőmet és társat választanék magam mellé, nem pedig házi rabszolgát aki engem kiszolgál.

És szerintem aki nem tud beleinvesztálni egy kapcsolatba az ne akarjon nőt.

Ne akarjon mert ha nem tudod meghívni soha semmire, ha sajnálsz rá egy belépőt akkor nem érdemes.

Ne rabold az idejét.

jan. 27. 21:52
 55/65 A kérdező kommentje:
Én nem sajnálok beleinvesztálni egy kapcsolatba. Csak az olyat sajnálom mint amilyen te vagy. A hosszó, vastag lókolbászon jár az eszed egész nap.
jan. 27. 22:15
 56/65 anonim ***** válasza:
77%
Azért mert én nem szeretem a kicsit, attól még nem kell haragudni.
jan. 30. 13:37
 57/65 A kérdező kommentje:
Ha 15 centi kicsi neked, akkor látogass el egy lovardába. Ott jól kijönnél az urakkal. Engem se zavar ha egy nőnek C kosaras tini lány méretű mellei vannak.
febr. 2. 11:42
 58/65 anonim ***** válasza:
60%

A kérdésedre válaszolva, igen, érdemes feladnod a társkeresést.

A kicsi farkad miatt ócsárolod a nőket, frusztrált vagy és megkeseredett.

Kerüld el a nőket nagy ívben!

febr. 5. 19:31
 59/65 A kérdező kommentje:
Várnak a lovak bébi. Irány a lovarda.
febr. 5. 22:06
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

Te kerüld el a nőket. Nem a farkad miatt, az teljesen átlagos.

A személyéséged miatt. Az viszont átlagon aluli.

febr. 5. 22:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!