Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek érdemes feladnom a társkeresést ha csak 15 cm a péniszem?
Nekem a 35 cm az idealis, egy masik baratnomnek az 57.
Viccet felre teve, nekem az atlagos (12-14 cm az idealis). Komolyan azt hiszed, mindenki egy husdoronggal a laba kozott el?
Azt hiszi. Szerintem az összes ilyen pasinak fel kellene adni a csajozást, mert egy nőnek sem hiányzik, hogy egy kisebbségi komplexussal rendelkező pasi menjen utána. #9 voltam
15 cm-es pénisz? Simán jöhet!
Egy komplexusos kisfiú?? Fúúj, kösz, nem.
Amúgy te minden nőt megkérdeztél már, hogy mekkora péniszt kedvel? Hiszen írtad, hogy a legtöbb. Érdekes, mert nőként mondom, hogy a legtöbb nő nem a 20 cm-esre vágyik, hanem kisebbre. De egy incelnek hiába magyarázom. Tényleg inkább maradj tavol a nőktől.
Ahogy látom a válaszokat, úgy gondolom nem csak nekem, hanem úgy a gyakori népének már elege van az ilyen kisfarkas, incel kérdésekből, ezen jót nevettem :D
Attól, hogy a felnőttfilmekben saslikot csinálnak a szerencsétlen qrvákból, még mindig nem az az élvezet netovábbja egy nőnek.
Akinek az átlagnál nem ernyedtebb a vaginája, azt egy 13/3centissel is el lehet juttatni a csúcsra, nem kell a romboló.
Amit #16 mondott :D
Egyszer egy szexboltban láttam egy minimum alkar hosszúságú dildót. A látványtól begörcsölt a teljes altestem. Au.
Soha nem adnám fel emiatt. Nekem is kb. 15-16, de ha már a szexig eljutok egy nővel, akkor szerintem sínen vagyok.
Az exemnek elég volt bőven ekkora is. Így is szex elején mindig óvatos kellett legyek és kutyában simán tudtam fájdalmat okozni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!