Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek érdemes feladnom a társkeresést ha csak 15 cm a péniszem?

Figyelt kérdés
Szinte minden nő a nagyobbat szereti, a 15 centi pedig kicsi a legtöbb nő szerint.

jan. 24. 08:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
100%

24, 28: Ez tipikus, jön mondjuk 10 válasz péniszmérettel kapcsolatos, aggódós kérdésre, 9 szerint tök rendben van, egyvalaki direkt bántót, durvát ír, vagy mondjuk csak annyit, hogy ő a nagyobbat preferálja, és a kérdezőnek az az 1 ragad be, és akkor már minden nőre ráhúzza.

Kérdező, én is láttam már ezen az oldalon nőkkel kapcsolatban olyat, hogy pl. undorító a salátapunci, a valóságban meg nem érdekli a férfiakat a punci formája, tetszik nekik ez is, az is, elenyésző lehet azok tábora, akiknek nem felel meg.

A 15 centi átlagos, kb. pont ez az a méret, amit se túl nagynak, se kicsinek nem fog találni a legtöbb nő. De tényleg az a baj, hogy ilyen megrögzötten komplexusos embernek lehet bármit mondani, úgyse hiszi el, nincsenek valós tapasztalatai, csak jön azzal, hogy itt ezt olvastam, ott meg azt, és bele sem gondol, hogy sokan a neten csak kötözködni akarnak, gonoszkodni.

jan. 26. 14:05
 32/65 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mivel sok az agresszív, elnyomó férfi, ezért minden ismerkedés rizikós. Az ember ezért ISMERKEDIK és nem látatlanul férjhez megy.

Tételezzük fel ezen a logikán elindulva, hogy sok nő 20 centi alatt le se tolja a bugyiját (nettó fszsàg, de legyen), ugyanakkor van egy csomó másik nő, akinek nem érdekes a méret, csak a jó szex számít, vagy egyenesen fáj a nagyobb a "kialakítása" miatt. A te logikád, hogy mivel vannak nők, akiknek nem felelsz meg és esetleg genyóznának (felnőtteknél nem szokás), vagy simán kellemetlen lenne a szitu, inkàbb senkivel nem ismerkedsz. Ahelyett, hogy ISMERKEDNÉL nőkkel és kipuhatolnàd, hogy az adott nő melyik típus... értem én, hogy gőzgép, de mi 'hajcsa?

jan. 26. 14:49
 33/65 A kérdező kommentje:
Az olyan hozzászólások hajtják ahol a nők azt mondják hogy 16-20 centi között farok a farok.
jan. 26. 15:07
 34/65 A kérdező kommentje:
Azt hogy feladom a társkeresést csak azért irtam oda hogy tragikusabbnak hangzon, és hogy alá vágjak a size queeneknek. Senki nem olyan hülye hogy 15 centis farokkal ne akarjon ismerkedni.
jan. 26. 15:11
 35/65 anonim ***** válasza:
100%
34, komolyan? Annyira gyerekes minden megszólalásod. Aki a nagyobb méretet keresi (de aki nem az se) nem fog a kadjába dőlni, ha valaki aki eleve radar alatt van le is megy a térképről. Micsoda büntetés lenne nekem, aki világ életében utálta a fehércsokit, ha holnaptól eltűnne a polcokról...
jan. 26. 15:14
 36/65 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hogy feladom a társkeresést csak azért irtam oda hogy tragikusabbnak hangzon, és hogy alá vágjak a size queeneknek"

Habár én nem vagyok "size queen", így is lesz.rtam volna, ha nem ismerkedsz tovább.

Szerinted az a nő, akinek nagy méret kell, mennyire fogja lesz.rni...

Hány éves vagy?

jan. 26. 15:24
 37/65 anonim ***** válasza:
#26 Nem találtam #29-es választ.
jan. 26. 15:31
 38/65 A kérdező kommentje:
Lapozz vissza a 4. oldalra.
jan. 26. 15:34
 39/65 anonim ***** válasza:
#38 Jézus Mária, megtaláltam.....
jan. 26. 15:38
 40/65 anonim ***** válasza:
24%

Nekem pl a nagy farok a jó kizárólag.

Biztosan van aki a csecsemőméretet szereti, de én nem.

jan. 26. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!