Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek érdemes feladnom a társkeresést ha csak 15 cm a péniszem?
24, 28: Ez tipikus, jön mondjuk 10 válasz péniszmérettel kapcsolatos, aggódós kérdésre, 9 szerint tök rendben van, egyvalaki direkt bántót, durvát ír, vagy mondjuk csak annyit, hogy ő a nagyobbat preferálja, és a kérdezőnek az az 1 ragad be, és akkor már minden nőre ráhúzza.
Kérdező, én is láttam már ezen az oldalon nőkkel kapcsolatban olyat, hogy pl. undorító a salátapunci, a valóságban meg nem érdekli a férfiakat a punci formája, tetszik nekik ez is, az is, elenyésző lehet azok tábora, akiknek nem felel meg.
A 15 centi átlagos, kb. pont ez az a méret, amit se túl nagynak, se kicsinek nem fog találni a legtöbb nő. De tényleg az a baj, hogy ilyen megrögzötten komplexusos embernek lehet bármit mondani, úgyse hiszi el, nincsenek valós tapasztalatai, csak jön azzal, hogy itt ezt olvastam, ott meg azt, és bele sem gondol, hogy sokan a neten csak kötözködni akarnak, gonoszkodni.
Kérdező, mivel sok az agresszív, elnyomó férfi, ezért minden ismerkedés rizikós. Az ember ezért ISMERKEDIK és nem látatlanul férjhez megy.
Tételezzük fel ezen a logikán elindulva, hogy sok nő 20 centi alatt le se tolja a bugyiját (nettó fszsàg, de legyen), ugyanakkor van egy csomó másik nő, akinek nem érdekes a méret, csak a jó szex számít, vagy egyenesen fáj a nagyobb a "kialakítása" miatt. A te logikád, hogy mivel vannak nők, akiknek nem felelsz meg és esetleg genyóznának (felnőtteknél nem szokás), vagy simán kellemetlen lenne a szitu, inkàbb senkivel nem ismerkedsz. Ahelyett, hogy ISMERKEDNÉL nőkkel és kipuhatolnàd, hogy az adott nő melyik típus... értem én, hogy gőzgép, de mi 'hajcsa?
"Azt hogy feladom a társkeresést csak azért irtam oda hogy tragikusabbnak hangzon, és hogy alá vágjak a size queeneknek"
Habár én nem vagyok "size queen", így is lesz.rtam volna, ha nem ismerkedsz tovább.
Szerinted az a nő, akinek nagy méret kell, mennyire fogja lesz.rni...
Hány éves vagy?
Nekem pl a nagy farok a jó kizárólag.
Biztosan van aki a csecsemőméretet szereti, de én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!