Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek érdemes feladnom a társkeresést ha csak 15 cm a péniszem?

Figyelt kérdés
Szinte minden nő a nagyobbat szereti, a 15 centi pedig kicsi a legtöbb nő szerint.

jan. 24. 08:15
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Remélem jó nagyok a melleid utolsó.
jan. 27. 08:44
 42/57 anonim ***** válasza:
78%
Habár én nem az utolsó vagyok, de áruld már el, hogy miért hasonlitod a melleket a farokhoz.
jan. 27. 10:25
 43/57 anonim ***** válasza:

85C a melltartó méretem, de nem kell az aktushoz képzeld.

A farok viszont igen!

És el kell fogadni hogy van akinek a nagy felel meg.

jan. 27. 14:27
 44/57 A kérdező kommentje:

Azért mert mikor valaki azt mondja hogy milyen jó nektek nőknek amiért nem kell a farok méretetek miatt aggódnotok, akkor mindig ez a válaszotok.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

jan. 27. 14:46
 45/57 A kérdező kommentje:
Egy női mell D kosárnál kezdődik. C kosár 14 éves tini lányoknak szokott lenni.
jan. 27. 14:48
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

45, ez szimplán nem reális. A D már nagynak számít.

Persze, kötözködésből írtad, ami megint nagyon gyerekes, de ettől mèg irreális amit állítasz.

Amúgy se korfüggő a mérete, nem egy A kosaras 40-50 éves (gyereket szült-szoptatott) nőt ismerek. Alkat és genetika határozza meg a méretét. Nekem 14 évesen már B-C volt, ami 15 kiló plusszal is csak C-D-re váltott (kosárkialakítástól függően). De, nekem speciel a B tetszett magamon a leginkább.

jan. 27. 15:08
 47/57 anonim ***** válasza:
100%
D mellem van, nagynak számít. Ettől nem vagyok amúgy jobb vagy nőiesebb a többi, kisebb mellű nőnél, sőt. Az egyik legjobb barátnőmnek egész kicsi van, és nagyon csinos csaj, loholnak utána a pasik.
jan. 27. 15:11
 48/57 A kérdező kommentje:
A 40, 43-nak szólt a válasz. Visszatérve a témára ti nők szoktátok mondani hogy nem attól lesz jó a szex ha egy férfi ki-be tolja a nagy farkát, de máskor azt mondjátok hogy a nagy farok a lényeg. Az ellentmondás művészei vagytok.
jan. 27. 15:53
 49/57 anonim ***** válasza:
100%
48, mert nem a nők mondják, hanem Piri, Gizi, Mari, meg Gertrúd külön-külön. Az egyiknek fáj a nagy, a másik meg azt szereti, ha majd szétfeszítik belülről. Az egyiknek érzékeny a méhszája, a másik attól élvez, ha a farok "puhára veri". Az egyiknek tág a hüvelye, a másiknak szűk. Folytassam, vagy leesett a lényeg?
jan. 27. 16:03
 50/57 A kérdező kommentje:
Lényegtelen. A nők akkor is mázlisták mert nekik nincs ilyen gondjuk.
jan. 27. 18:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!