Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legmegfelelöbb társkereső oldal ( 26 F ) ahol nem kamu emberek vanna? Hova érdemes regisztrálni? Vagy esetleg regisztrácio mentes!
Figyelt kérdés
2023. nov. 16. 23:25
2/7 anonim válasza:
Minél inkább regisztráció és előfizetés mentes annál több lesz a kamus... - ugyebár annál egyszerűbb egy új profilt, akár tucatnyit is létrehozni.
A legnagyobb a Tinder, Badoo jelenleg a piacon - ott vannak a legtöbben. Az más kérdés, hogy sehol ne várd azt két levél, jobbra húzás után majd a bombázó hercegnő az öledbe pottyan.
3/7 Szergej55 válasza:
Nem túlzottan érdemes, ha komolyat keresel (más esetben eldöntöd). 2 vagy 3 az egyhez a férfi-női arány legjobb esetben is, te szinte általában minimális visszajelzést kapsz, a nők nagy része meg annyit, amennyi ésszerű keretek közt kezelhetetlen, így mindenki megszívja a végére.
4/7 anonim válasza:
Ha nem tartozol bele a felső 20%-ba kérdező akkor egyik társkeresőn sem lesz sikered. A nőknek a tökéletes pasi kell aki jól néz ki és egzisztenciával rendelkezik.
5/7 anonim válasza:
#4 ha valaki csak a felső 20%-ot húzza jobbra akkor a "túloldalról" is akkor lesz match ha a jelentkező is a felső 20%-ba tartozik.
6/7 anonim válasza:
5-ös! Én az alsó 20%-ba tartozhatok akkor mivel én nem csak a top modelleket húztam jobbra hanem az átlagos nőket is és ritkán írnak vissza ha rájuk írok. Hát balszerencsémre én nem rendelkezek jó genetikai adottságokkal. Nem mindenki örököl adonisz vagy chad genetikát.
7/7 anonim válasza:
#6 ha az alsó 20%-ban vagy akkor az alsó 10-20%-ot húzd jobbra, mert az átlagos nőknek az átlagos pasik is írnak. Fordított helyzetben, ha kapnál naponta (!) 50-100 ajánlatot amiben van 10 jó, 60 átlagos, 30 nem annyira jó akkor kiket húznál vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!