Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van remény, hogy egy boltban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van remény, hogy egy boltban találom meg a párom vagy már csak a társkereső marad?

Figyelt kérdés

Végeztem az iskolával, egy boltba vettek fel, szakmai és mindenféle egyéb munkatapasztalat híján (nem ez a végzettségem, de csak ez maradt). Rengeteg emberrel találkozom, próbálok mindenkihez jó pofát vágni, közvetlen vagyok, ha nincs olyan nagy forgalom, akkor mindenkihez van egy-két jó szavam, vagy egy mosoly. De ez csak az öreg néniknél és bacsiknal ér célt, másnál nem.

Sajnos nem mozgok olyan körökben, hogy szingli fiúkat ismerhessek meg, ha el is megyek valamilyen csoportos szabadidős tevékenységre, akkor mások barátokkal mennek, nem mindig van velem egykorú, és a többség nem azért van ott, hogy ismerkedjen (akár barátság szempontjából is).

2023. okt. 23. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Remény mindig lesz, de hogy ebből bármi legyen? Arra nem tudom mekkora az esély. Szerintem minden eladó találkozik előbb utóbb olyan magát viccesnek hit pasival aki randira hívogatja stb.
2023. okt. 23. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy boltban látsz is, és látszol is. Szingli fiúk is betévedhetnek. Ne próbálj nem őszintén vagy túlságosan kedves lenni.

És persze közben társkeresőkön is fent lehetsz.

Bőven van esélyed és remény, hogy megtalálod a párodat.

2023. okt. 23. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Egy öreg bácsira tuti, van esélyed. Írtad, hogy náluk jó vagy 😉
2023. okt. 23. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
A legjobb helyen vagy ha ismerkedni szeretnél hidd el. Szinte nem is tudok ennél jobb helyet elképzelni ebből a szempontból.
2023. okt. 23. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Isemertem ilyen csajt aki ugyan így viselkedett, el is hívtam randira. Aztán kiderült hogy ő egyébként nem keres párt, ez már 1 éve, azóta is ugyan ilyen mindenkivelnés továbbra is szingli. Szóval ebből én pl biztos nem venném le hogy te ismerkedni akarsz.
2023. okt. 23. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!