Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért vannak fenn egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vannak fenn egy társkeresőn, ha nem is akarnak ismerkedni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 4. 07:37
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Hadd valasszak mar meg,kivel akarnak…….
2023. nov. 4. 07:38
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Egyrészt attól, hogy azt mondják valakinek, hogy igazából nem akarnak ismerkedni, nem biztos, hogy így van - szimplán egy elég olcsó lekoptató duma, csak nem teszik hozzá, hogy VELED nem akarnak ismerkedni.

Egyébként a másik motiváció, amivel találkoztam, az tényleg az egónövelés.

2023. nov. 4. 07:39
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
Ego boost!
2023. nov. 4. 07:40
 4/10 anonim ***** válasza:
2023. nov. 4. 07:42
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Nem akarok online ismerkedni, attól még meg szoktam nézni, kik jelölnek, HÁTHA van valaki, aki nagyon megfog, de nem tudnak megmozgatni sajnos a képek meg pár mondat, szóval általában chatig se jut el a dolog. Jelölnek bőven jóképű férfiak is, nem azzal van a gond, hogy nem tetszik senki, de valahogy soha nem érzem, hogy én ezt az embert meg akarom ismerni, amikor meg 1-2 ember mégis szimpatikus volt, akkor meg az életkedvem is elment ha arra gondoltam, hogy chatelgetni kellene vele akár csak 1-2 napig is bármiről.
2023. nov. 4. 07:54
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Akarnak csak nincs normalis
2023. nov. 4. 08:00
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Akarunk, csak nem mindenkivel. A férfiak ezzel szemben ész nélkül bepróbálkoznak.

Annyit nem gondolnak végig, hogy ha ők az ország ék-i részén élnek, nem túl bölcs dolog rámenni egy dny-ira... Semmi ilyen lényeges szempontot nem vesznek figyelembe, aztán értetlenkednek, hogy a nők megteszik helyettük is, és ha azt látják, hogy ez így nonszensz, akkor nem foglalkoznak velük.

2023. nov. 4. 08:05
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Mert nem azért van fent valaki egy társkeresőn, hogy mindenkivel ismerkedjen, hanem azzal, aki szimpatikus, és reális is vele az ismerkedés. Neked sem szimpatikus mindenki, te is szelektálsz.
2023. nov. 4. 08:29
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Akarok ismerkedni, de van pár instant kizáro ok, amit ha meghallok, azonnal elköszönök, udvariasan! Nem fogom pocsékolom sem más, sem a masm idejet
2023. nov. 4. 09:03
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem azért érzed ezt, mert a legtöbb nő számára az ismerkedés nem egy élet-halál kérdés. Ahogy a barátnőim és a saját példámból látom, letöltöttük a Tindert, nézegettük a felhozatalt, dumáltunk pár szimpi sráccal, de nem vérben forgó szemmel és remegő kézzel törtük magunkat, hogy márpedig nekünk pasit kell találni.

Ha valakivel megvolt a kémia, tök jó. Ha nem, akkor minek erőltetni?

2023. nov. 4. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!