Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért kép nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért kép nélkül akarnak ismerkedni, találkozni a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Nem egy üzenetet kaptam már, hogy átdobta a telefonszámát, vagy egy címet, hogy hol találkozzunk és képe sincs :DDDDDDDD

Vicc.

2020. dec. 10. 08:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
60%
Talán mert ronda. Én is inkább a személyiségemet tolom előre, hátha úgy van esélyem. Ha képpel nyitok, akkor nincs. Lehet, hogy neked vicc, nekem egyáltalán nem az.
2020. dec. 10. 09:01
 2/29 anonim válasza:
87%
Az '30-as évektől megszoktuk, hogy nem képpel keresünk menyecskét, hanem jeligével :)
2020. dec. 10. 09:02
 3/29 anonim ***** válasza:
79%
Rondák, és abban reménykednek, hogy a találkozóról majd nem lép le a csaj három másodperc alatt, (meg úgy eleve elmegy) hanem beszélgetnek, és akkor majd elvarázsolják a személyiségükkel.
2020. dec. 10. 09:12
 4/29 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj, hogy a netes társkereső nem csúnya embereknek való. Ott tulajdonképpen csak kép alapján lehet ítélni, a személyiséget senki nem fogja a képernyőn keresztül 1,5 mondatban megcsillogtatni.

Akinek nincs kint képe, az meg mind tudjuk miért van.

Aki csúnya annak élőben kell ismerkedni. Sokat tud dobni az ápoltság, stílus, öltözködés, testbeszéd, jó kommunikációs készség. Ezek közül semmi nem jön át a neten.

2020. dec. 10. 09:16
 5/29 anonim ***** válasza:
82%

Te Kérdező!? Te most tényleg egy darab ilyen nyilvánvaló kultúrlény miatt általánosítasz az összes férfire? Ez amit csinált kb a "kő kóla?" online megfelelője.

A többek pedig megszokták, hogy küldenek képet (bármilyen képet), és rögtön megszakad a társalgás. Nem csak a kifejezetten rondák járnak így, hanem az átlagosak is.

Innen van aki úgy gondolja, hogy szemtől szemben legalább az esélye meglesz, hogy beszéljen veled, hogy megismerd.

Mondjku szerintem hülyeség, mert nem lesz sokkal több esélye, de ettől még ők így gondolják

2020. dec. 10. 09:24
 6/29 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is vicc. Aki nem bízik a külsejében, hanem a személyiségével akar elvarázsolni, az akkor levelezzen, lelkizzen helyette pár hétig. De erre a totál zsákbamacskára nem tudom elképzelni, ki lehet vevő.
2020. dec. 10. 09:32
 7/29 anonim ***** válasza:
97%

Nőknél is nem egy ilyen van.

Agyon retusált fotók,rosszabb esetben valamilyen csillámos filterrel.

Illetve több olyan 40+os női profilt láttam ahol a profilképe egy macska füles filter. Mintha nem 40 éves lenne hanem 10

2020. dec. 10. 09:38
 8/29 anonim ***** válasza:
82%

Én küldök képet szívesen, mert nyertem a genetikai lottón.

De a nők is csinálják hasonlóan. Tipikus túlsúlyos nő trükk: Nem rak fel normális képet, ahol látszik a testalkata, csak az arcáról rak fel közelieket. Lehet helyes arca van, sőt egy jó csaj lehetne ha lefogyna, de tudja hogy így kövéren nem jön be annyi férfinak, ezért trükközik.

2020. dec. 10. 09:57
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Altalanositas.

Tinderen is rakat olyan no van, aki memet vagy kisallatos kepet tesz ki. 25-30 kozotti korosztaly.

2020. dec. 10. 10:11
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

7.

Jaaa meg a "cute" felirat az arcon a hercegnos koronaval.

25-30 kozott keresek...ami sokszor ott megy, tiszta tini korszak es meg en vagyok a gyerekes. Poenbol megnezem az idosebbeket is es rendesen a tobbseg ott is ez a pozolo, agyon filterezett,kiskutyaval smarolo kepeket tesz ki...

2020. dec. 10. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!