Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért kép nélkül akarnak ismerkedni, találkozni a társkeresőkön?
Nem egy üzenetet kaptam már, hogy átdobta a telefonszámát, vagy egy címet, hogy hol találkozzunk és képe sincs :DDDDDDDD
Vicc.
Azért, mert férfiként még csak "rondának" sem kell lenni ahhoz, hogy ignorálva legyen valaki. Bőven elég ha átlagos de nem fotogén, vagy csak nem tudja magát jól fotózni. Ezek mellett élőben lehet lehengerlő stílusa, lehet a világ legjólelkűbb embere, a kutyát sem fogja érdekelni és esélyt sem kap arra, hogy ezt megmutathassa.
Persze vannak olyanok is, akik barátnő vagy feleség mellett ismerkednének, de lehet egyéb oka is, pl. széles körben ismert ember és nem akarja, hogy ez alapján legyen megítélve.
Ezzel egyetertek
Amikor a csunya lany is, aki ezer eve nem randizott a kulsod miatt utasit el, az baromi megalazo tud lenni.
20-as akkor nőknél is divat ez :D Jó mondjuk engem gyanusítottak már meg, hogy nem én vagyok a képeken/filtert használok, mert fura a fejem :D Ilyenkor messengeren tök szívesen küldök videót. Viszont, ha szimpatikus a férfi akkor simán ráírok match esetén (ha akkor van rendesen időm ) és nyilván az, ha jobbra húztam.
Én futottam bele olyanba is aki a haverja képét használta, mert a haver jobb pasi volt, ezt a találka napján közölte, nyilván semmi nem lett belőle, mert a kezdetektől kamuzott-
Nem egy üzenetet kaptam már, hogy átdobta a telefonszámát, vagy egy címet, hogy hol találkozzunk és képe sincs :DDDDDDDD
Vicc.
Nem vicc, te vagy az. Én is így akarok a nőkkel találkozni előnytelen külsejű férfiként, mert így nem utasít el és végre elmehetek randizni. Ott meg már nem tud menekülni, mert rákényszerítem az akartom.
hanem a személyiségével akar elvarázsolni, az akkor levelezzen, lelkizzen helyette pár hétig. De
Vagy tucatszor jártam így gykn, hogy 1-2-3 hétig beszéltem a nővel, szinte ordított h engem akar, randizni akar velem, imád engem, szinte már látatlanban szerelmes belém. Mind kért képet. Mondom, oké, küldök, ezt már nem lehet elrontani semmivel, mert odavan értem. Képküldés után mind felszívódott szó szerint, soha, ismétlem soha nem írtam már többet, hiába írtam, hogy mi a baj, mikor beszélünk, stb. Hozzáteszem ronda sem vagyok, totál átlag férfi, soha senki sem mondta h ronda lennék, sportos is vagyok. Egyszerűen kicsit fura az arcszerkezetem, kicsit hosszúkás és kopaszodom. Pont elég h nem szimmetrikus az arcod, máris igronál netes társkeresőn majd minden nő. Ezért megyek randira kép nélkül, vagyis próbálom tűzzel-vassal kiharcolni a randit.
Azért, mert férfiként még csak "rondának" sem kell lenni ahhoz, hogy ignorálva legyen valaki. Bőven elég ha átlagos de nem fotogén, vagy csak nem tudja magát jól fotózni. Ezek mellett élőben lehet lehengerlő stílusa, lehet a világ legjólelkűbb embere, a kutyát sem fogja érdekelni és esélyt sem kap arra, hogy ezt megmutathassa.
Ez így van. Nagy pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!