Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért kép nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért kép nélkül akarnak ismerkedni, találkozni a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Nem egy üzenetet kaptam már, hogy átdobta a telefonszámát, vagy egy címet, hogy hol találkozzunk és képe sincs :DDDDDDDD

Vicc.

2020. dec. 10. 08:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%
Azért aki kövér, annak a fején is igencsak látszik. Akármilyen nemű.
2020. dec. 10. 11:34
 12/29 anonim ***** válasza:
2020. dec. 10. 11:39
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

"Azért aki kövér, annak a fején is igencsak látszik. Akármilyen nemű."

Nem biztos! Több olyan nőismerősöm van, akinek marha szép baba arca van, és persze sosem látod a testét, csak az arcát... szemtől szemben meg kiderül, hogy miért

2020. dec. 10. 12:13
 14/29 anonim ***** válasza:
81%

Akkor sem hiszem el ezt. Nekem egy olyan ismerősöm sincs, aki testre egy tehén, arcra egy modell.

Vagy nagyon nem értünk egyet, hogy mit jelent a kövér.

2020. dec. 10. 12:34
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

parasztok vagytok. mi a tehén meg kövér meg a husis?

nekem volt husis barátnőm, akinek annyira gyönyörű arca volt, hogy öröm volt (azt is) nézni.

2020. dec. 10. 12:38
 16/29 anonim ***** válasza:
74%
Husis. Az teljesen más, mint a kövér. Kövér ott kezdődik, hogy Rebel Wilson, mielőtt lefogyott, és ha csak a fejét nézed, levágod, hogy nem sovány.
2020. dec. 10. 12:43
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert "nem független", azaz szexuális kizárólagosságot vállalt a párjának, de meg akarja csalni.

Válts vele két üzenetet, kérdezz rá, hogy független-e, és rögtön ki fog derülni.

2020. dec. 10. 14:05
 18/29 anonim ***** válasza:
Tinderen is nagyon sok van olyan aki listát ír milyen nőt szeretne, de saját magáról nincs kép... Én nem vagyok vékony az arcomon ez nem látszik, inkább előnytelenül fotózott egész alakos képeim vannak, mert nem látom értelmét csalni, maximum kellemesen csalódik a másik, hogy vékonyabb vagyok, mint a képeken. 32 vagyok 30-38 között keresek és nagyon sok pasinak nincs kint kép, vagy a legjobb amikor kitesznek egy fotót valakiről és odaírják, hogy nem ők vannak a képen, de hasonlóak, na persze :D ( ugyanígy nők részéről is gáz, ha túlsúlyos és nem vállal egész alakos képet )
2020. dec. 10. 14:28
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, ennyi erővel ne egész alakos legyen, hanem egész alakos pucér, hogy ha már húspiac, tényleg ne érjen meglepetés.

Hisz egész alakos képen az én mellem is a helyén van, pucéran meg comb közelben. Akkor már ne szerénykedjünk.

2020. dec. 10. 14:47
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

" nagyon sok pasinak nincs kint kép"

Én sem raktam ki soha. Úgyis nekem kell ráírnom a nőre, akkor a levélhez csatoltam mindig képet (feltöltöttem fotó tárba, és átküldtem neki, hogy hol tud megnézni).

Férfiként felesleges képet kirakni, ha meg ráírsz a nőre, akkor az első levélbe küldöd a fotót.

"a legjobb amikor kitesznek egy fotót valakiről és odaírják, hogy nem ők vannak a képen, de hasonlóak, na persze"

Ez mindkét nemre igaz. A kedvencem az volt, ahol egy 35+ éves csaj az érettségi bankett képét tette fel, azzal a dumával, hogy "imádom ezt a képet, és semmit nem változtam". Ahham :D

Egyébként foglalkozom fotózással, kb 1km-ről szúrom ki a retusált képeket, és olyan mennyiségű fotó van a társkeresőkön, ami annyira meg van dolgozva, hogy kb bárkit ábrázolhat. Ezt sem értem sosem, a valóságban úgyis ki fog derülni, hogy nem úgy néz ki, mint egy 18 éves topmodell.

2020. dec. 10. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!