Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan nagy elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan nagy elvárás lenne, hogy valaki baráti időn belül visszaírjon?

Figyelt kérdés

én sem csüngök állandóan a telefonomon, de marha sokszor nálam van és látom ha valaki ír, ezen az éven nagyon szigorú vagyok és mindenkit offolok pl társkeresőn, aki 1 nap elteltével sem ír vissza.

elvileg én vagyok a türelmetlen, én meg azt mondom, hogy akkor inkább levelezgetnék valakivel ténylegesen, mint ott nézek a saját üzenetemre egy napig.

persze, oké ha nem érdekellek, de akkor meccselj ki és takarodj a látókörömből, de nehogy már én legyek a türelmetlen, mert nincs kedvem 4 órás intervallumban írni

ez félig egy rant volt, félig pedig felmérő poszt, hogy ki és milyen hamar ír vissza

jan. 17. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne ideje, de nem ír akkor nyilván jobb ha befejezed vele.
jan. 17. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Ha valaki 1 napon belul nem ir manapsag es nem szol elore h vhova megy pl. Akkor 99szazalek h nem erdekled igazan.

Az a baj ezekkel a tarskeresokkel h tulsagosan feltolja az ingerkuszobot teljesen szemelytelen az ismerkedes, amig nem talalkoztok szemelyesen, szerintem mindenki kicsit erdektelen.

jan. 17. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek megvan a ritmusa, elvárásai, és az a fontos, hogy megtaláljuk azt, akivel ugyanazt gondoljuk ezekről.

Aki nem ilyen, azzal szemben nagy elvárás. Aki ilyen, annak nem is elvárás, hanem alap.

jan. 17. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem te vagy türelmetlen, ők néznek hülyének.
jan. 17. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, én is ilyen vagyok.
jan. 18. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Én az első pár üzenetnél sokszor csak másnap írok vissza, nem szeretek fejest ugrani az egész napos csetelésbe. Ha a rögtön visszaírás szabálya mindkettőnkre érvényes, akkor hogy tudod csinálni a többi dolgod egész nap??

Ha már randizunk, akkor általában ebédszünetben vagy munka után írok vissza, tehát 4-5 óra múlva max.

Szeretem, ha nyugiban, átgondoltan tudok írni.

34N (szóval valószínűleg idősebb generáció;))

jan. 18. 11:41
 7/10 A kérdező kommentje:

a telefon nincs mindig a közeledben? zsebben, iratok között, a szekrényen?

nem postai levelet írok, ott teljesen jó lenne ez a hozzáállás, amúgy meg mindig valahol a közelben van a telefon. nyilván ha azért nem ír, mert nem érdeklem, akkor inkább bontom a galambpostát és véget vetek a napi egy üzis szenvedésnek

jan. 18. 11:46
 8/10 anonim ***** válasza:
17%
A nők egy része a mai korban már amúgy is feljogosítva érzi magát mindenféle szemétségre. Emellé még nyíltan jellemtelen is. Ismertem egy olyat pl (nem randi, semmi romantikus szál nem volt benne, máshonnan ismertem), akivel ha néha közös programozás volt, akkor is folyton a hülye telóját nyomkodta. Persze facebook, messenger, semmi más. A saját párja is oltogatta már hogy mit chatelget ennyit ilyen verebekkel meg nyáladzókkal, de az mindig ezzel a kifogással jött, hogy hát megsértődnének ha nem. Miközben ő is lenézte, megvetette őket, átjött ahogy beszélt róluk. De a figyelem az kellett. Szóval a teló folyton pittyegett az üzenetektől, ez meg még valós, másokkal való programok alatt is rendszeresen írogatott mindenkivel. Na ki nem találjátok, volt egyetlen alkalom amikor nagyon szükségem lett volna valamiben a segítségére. Hiába volt végig elérhető, csak kamu kifogások jöttek és ignorálások. Holott tartozott nekem ilyen szempontból, korábban én már többször segítettem neki. Aztán amikor ezt szóvá tettem, még átment toxikus, áldozathibáztató dühöngőbe. Meg hogy ő nem a messengeren él :D Még volt képe ezek után ilyet hazudni! Ja és valóban végig online volt egész este, utólag tudtam meg attól, akivel nagyban chatelgetett végig. Jelenkori női értékrend, kalkuláljátok bele nyugodtan az ilyeneket is. Ja és persze azóta leépítettem. Szóval kérdezővel egyet kell értenem, és kövessétek ti is nyugodtan a példáját.
jan. 18. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem feltétnül válaszolok mindi 4 órán belül. Nagyon egyszerű, dolgozni is kell valakinek. :D De azért azt megértem, hogy nem akarsz napokat várni egy-egy üzenetre, főleg ha látod, hogy a másik egyébként is elérhető.
jan. 20. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Sokan csak megjátsszák magukat ezeken az oldalakon. Volt hogy 3 napig nem volt időm felmenni, írok a csajnak majd benyögi bunkón hogy nem engem keres, persze ráér elolvasni minden üzenetem. Empátia, megértés semmi. Persze más elérhetőség szóba se jöhetett, a szokásos duma “maradjunk ezen a platformon”. Jó maradj, én meg lépek.
jan. 24. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!