Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek az exe könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek az exe könnyen talál új társat, ő meg hosszú ideje nem, az okozhat negatív érzést?

Figyelt kérdés
Vagyis nem feltétlenül azért, hogy zavarna a másik boldogsága, csak, hogy neki miért nem jön össze, mit ront el. Lehet ez önbizalomhiány amúgy és az is közhely, hogy nem érdemes másokhoz hasonlítani magunk, de az ember az ember, mégis megtanulja gyerekkorában, hogy a száz forintos többet ér, mint az ötven forintos és a társadalom ilyen szempontból is "beárazza".

tegnap 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Hát pedig ha évek telnek el és sorozatosan kudarcot vall akkor igenis vannak vele bajok és nem kizárólag az önbizalomhiány.
tegnap 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs közöm az exemhez, nem érzem magam kevesebbnek, mert neki összejött. A mostani exemet nem tudom, az előző (azt is csak úgy benyögte nekem valaki, nem én kérdeztem) egy pasival jött össze utánam. Nem érdekelt - ha boldog, akkor jó neki, nem az én dolgom.
tegnap 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha valakit ez érdekel egyáltalán, akkor még nem lépett túl az exén.
tegnap 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem okozott. Aki utánam kapta meg az exem, az egy roncsot kapott. Én viszont nem jöttem össze senkivel hogy gyógyuljak, megtaláljam önmagam. Ennek hála most egy teljes ember vagyok. Az exem tudom hogy ugyanúgy nem találta meg magát, hanem csak beleugrott egy új örvénybe ami azóta újra biztosan elnyelte, és kétlem hogy ezt irigyelnem kéne.
tegnap 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Bennem okoznak mikor pl le vagyok cserélve egy kisebbségre, vagy vmi dagadtra képzetlenekre vagy egy falusi vidékire, vagy az anyjára mert csak vele akar élni örökké 30 felett is..meg stb.

Rosszul tud esni.

Az ha vmi kedves szexi aranyos okos csajt találnak meg maguknak exek, még talán èrthető, mert van ízlése igénye annak akivel voltam, válogat, igényes, nem áll le bárkivel meg stb.

De a fentebbit nehezen emésztem.

tegnap 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
*Tehát nehezen emésztem ha ilyenek mögé sorolnak engem akikről fentebb írtam.
tegnap 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenki magát árazza be, és nem mindenkinek jön szembe hamar a megfelelő párja.
tegnap 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenki a párját árazza be hogy annál van e jobb vagy mások rosszabbak.
tegnap 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!