Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőknél van olyan manapság is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél van olyan manapság is, hogy nagyon akarnak gyereket és hozzámennek valakihez "ló nincs, szamár is jó" alapon?

Figyelt kérdés

Régen tulajdonképpen ez így működött, megvolt hány éves korra illett "elkelni" és akkor, aki volt a környezetében és jelentkezett, hogy elveszi, ahhoz hozzáadták. Ma is igazából a biológiai óra ugyanúgy ketyeg, csak persze másképp élnek az emberek.

A gyakorin persze mindenki nagyon kiegyensúlyozott, boldog életet él egyedül és csak olyannal lép párkapcsolatba, aki mind külsőleg, szexuálisan, kulturálisan, egzisztenciálisan megfelel az elvárásainak. A való életben viszont én látok olyan eseteket is a rokonságomban például, ahol látszik, hogy csak azért megy hozzá valakihez egy nő, mert abba a korba ér, hogy sürgeti az idő és az illető felbukkan a láthatáron. Lehet 10 éve átnézett volna rajta, de most jó lesz.

ma 09:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Te bárkit elvennél, hogy szüljön neked? Ugye nem! Kérdés meg is van válaszolva! Max ilyet egy abszolut kilátástalan helyzetben lévő nő tenne szerintem, akinek szinte minden mindegy az életben!
ma 09:50
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Van ilyen. Az egyik barátnőm ezt csinálta, de kiderült valami simlis ügy a pasiról és egyből elvált tőle. Azóta úgy van vele, hogy ha nincs “ló”, inkább marad egyedül.
ma 10:05
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
Tulajdonképpen a legtöbb csaj kompromisszumot köt, mikor férjhez megy. A legtöbb lány várja az igazi herceget fehér lovon, de aztán rájönnek, hogy az élet nem mese, és a biztonsàg miatt inkább férjhez mennek egy olyan férfihez, aki megbízható, még ha nem is az igazi a vonzalom, főleg szexuálisan.
ma 10:13
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Tudok egy ilyenről, de az nagyon vidék,még csak nem is kisváros, hanem falu. De amúgy már, nem annyira jellemző. De én hülyeségnek tartom, miért legyek valaki mellett akit nem is szeretek nem is vonzódom hozzá? Azzal az egész életemet tönkrevágnám, de nemcsak magamnak hanem a páromnak és majd a gyereknek is. Felesleges ilyenbe belekényszeríteni magunkat.
ma 10:14
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Igen, persze hogy van.
ma 10:28
 6/16 anonim ***** válasza:
26%
#4 pontosan. A megalkuvás csak a gyenge emberek szokása.
ma 10:36
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül olyanra értem, aki taszítja őket, hanem olyanra, aki nem a zsánere, de el tudja fogadni.
ma 10:42
 8/16 anonim ***** válasza:
7: Igen, van.
ma 10:47
 9/16 anonim ***** válasza:
15%
Rengeteg nőt ismerek, de csak egy ilyen idióta volt. 99%-ban inkább élnek egyedül, semmint egy idiótának szüljenek.
ma 10:50
 10/16 A kérdező kommentje:

Én sem amúgy vennék el olyant, aki kicsit sem tetszik, valami alap vonzalomnak kéne lenni. Azt viszont irreálisnak gondolom, hogy száz százalékig megfelel az elvárásaimnak. Inkább a célokat, értékrendet, életvitelt nézném hosszútávon, hogy azokban passzoljunk. A szexben is, ha nagyon távol állnak egymástól az igények, akkor nem, de másképp lehet rajta javítani, ha akarják.

ma 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!