Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs ló, jó a szamár is. Vagy félreértés?
Figyelt kérdés
Adott egy srác, akivel 2,5 éve beszélünk neten. Mivel nem magyarországi, ezért nem találkoztunk. Ő ìr mindig rám, én csak néha, mert mondta már, hogy én sosem írok neki, ha ő nem ír. Nem akarok ráakaszkodni, met igazából nem tudom mit akar. Ez idő alatt nem találkoztunk. De mondott olyat, hogy olyan ányt keres, mint amilyen én vagyok, milyen jó lenne ha közelebb lennnk egymáshoz. De közben meg ezerrel csajozik is, és általában akkor jön ezzel a "de jó lennl nekem" szöveggel, amikor önbizalma nulla, nem megy a csajozás. Viszont, ha egy éjszaka 3 csaj is megadja a számát, akkor már jobbnál jobb csajokat szemel ki. Én nem tartom magm szépnek, van pár jól sikerült fotóm, de az nem tükrözi a valóságot. Önbizalmam sincs sok. Szóval nem vagyok jónő, ahogy ezt mostanság elvárják. Viszont ő megfogott. És pofánvágnám magam ezért, de olyan féltékeny tudok lenni, amikor a csajokról mesél. Pedig semmi sincs köztünk. Lehet soha nem is lesz, sőt, ez a valószínű. De mégis... Nagyon megkedveltem, mint barátot is... Hogyan tudnám csak barátként kezelni? Vagy ehhez minden kapcsolatot meg kell szaktani?2016. júl. 10. 15:49
1/4 anonim válasza:
Miért nem látok összefüggést a kérdés és a kifejtés között?
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, tényleg nem jól fogalmaztam, nem világos minden. A lényeg, hogy olyankor kellenék neki, amikor nincs más. Legalábbis én ezt érzem, de lehet félreértem őt. De minndenképp elakarom őt felejteni legalábbis nem pasiként tekinteni rá, mert zavar, hogy féltékeny vagyok rá.
2016. júl. 10. 16:30
3/4 anonim válasza:
Szerintem hagyd a francba, ne keresd többet, és ne is válaszolj, vagy csak tőmondatokban válaszolj, ha megkérdi hogy miért, mond hogy mostanában nincs kedved beszélgetni. HA megkérdi hogy miért, mi a baj, mondd hogy nincs semmi különös. csak fáradt vagy.
.
4/4 anonim válasza:
Én szerintem pedig mondd el neki hogy neked rosszul esik az hogy csak akkor vagy jó nő a szemébe ha nem sikerült össze szedni egy kettőt és hogy miért dícsér ha utána mindig másokat keres aztán megbánt a mesélnivalójával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!