Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántottam ezt a nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam ezt a nőt?

Figyelt kérdés

Megismertem egy bájos lányt. Kezdetben teljesen közömbös volt számomra, majd elkezdtünk beszélgetni, meghívtam kávézni a munkahelyemen, együtt töltöttük néhány ebédszünetet. Elkezdtem hozzá vonzódni, éreztem, hogy kölcsönös. Nem történt közöttünk semmi. Egyik alkalommal elhívtam munka után, hogy találkozzunk, igyunk meg valamit. Elindultunk, majd a lakásomhoz érve megdöbbenve nézett rám...Igazából én nem csak iszogatni akartam, de úgy tűnik félreértettük egymást. Azóta nagyon távolságtartó velem..kedves, mosolygós továbbra is, hiszen ilyen a természete, de olyan mintha csalódott volna bennem. Azt hittem ő is benne van egy kis "hancúrban", de nagyot tévedtem. Félreértettük egymást, ő csak szimplán "beszélgetést" értett a találkozás alkalmával.

Rosszat tettem? Kedvelem ezt a lányt és nem akartam megbántani. Mit tegyek?

2015. szept. 29. 22:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolta, hogy csak le akarod fektetni. Ha ő nem az a fajta, akkor ez bántó is tud lenni. Mint egy darab hús lenne.
2015. szept. 29. 22:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg érdekel kérj elnézést és tisztázd. És kezd előröl randikkal, lassabban.
2015. szept. 29. 22:34
 3/17 RRR ***** válasza:
100%

eléggé

egy bambira való meghívás,nem azonos a szexeléssel nálad

kérj elnézést,mond hogy félreértetted....de nem lesz egyszerű dolgod

esetleg ezt egy szép csokor virág kíséretében tedd

2015. szept. 29. 22:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Túl gyors voltál.Lehet lett volna esélyed nála,de így eléggé lecsökkent.Nem mondom,hogy hónapokig udvarolj,de csók volt legalább,vagy hogy gondoltad ezt a pásztorórát ilyen hirtelen? Én megértem a csajt.
2015. szept. 29. 22:35
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem fejezted be a mondatot: "Elindultunk, majd a lakásomhoz érve megdöbbenve nézett rám.."

bementetek végül, vagy otthagyott? mert ez a nem mindegy. Meghívhatod vacsorára is egy beszélgetésre, nem kell lerohanni, ha szeretnéd őt :)

2015. szept. 29. 22:38
 6/17 A kérdező kommentje:
Természetesen nem jött fel...Kijelentette, hogy nem hajlandó feljönni hozzám, de nem is rohant el. Szabad ég alatt egy parkban beszélgettünk egy keveset és ennyi...
2015. szept. 29. 22:44
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
van egy közeli Nő, akit 8 éves ismerek. Nála tudom, hogy ha azt mondja "Kedvelem ezt a srácot" az konkrétan azt jelenti, hogy megkúratta magát vele ;DD Velem közölte egyszer, hogy tisztel annyira, hogy velem nem tenné ezt meg. Na most döntsd el ez pozitív vagy negatív. Ha úgy jön ki a lépés leitat és hazavisz, ágyba tesz, reggel egy szál papucsban (minden ruha nélkül) a konyhámban sertepertél^^ .. és nincs sex! Kölcsönösen bejövünk egymásnak, ez már csak extra. Imádom!
2015. szept. 29. 22:46
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez több, mint illetlenség volt tőled.

Valószínűleg egy másik társadalmi rétegből származol, mint ő, ha ezt magyarázni kell.

Kvákkal bánik így az ember, akinek fizetni fog.

Azt tanuljátok már meg végre, hogy vagy pénzért, vagy szeretetért szexel egy nő (hacsak nem szenvedélybeteg, szexfüggő), és előre kell fizetni mindkét esetben.

Te adtál neki előre valamit (pénzt vagy szeretetet), hogy már aktuálissá vált arra a pillanatra a szexus?

2015. szept. 30. 00:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván csalódott a történtek után. Szerinted ő kapcsolatot szeretett volna veled további ismerkedés után, ha szimpatikus voltál neki, vagy egy "hancúrozást"?

Ha úgy próbáltad felhívni a lakásodra, hogy előtte csak beszélgettetek, se kézen fogva sétálás, se egy ölelés, csókolózás, akkor azzal elég egyértelművé tetted, hogy nem komolyak a szándékaid vele, ő meg gondolom, nem a lepedőakrobatikára vágyott veled, vagy ha máshogy alakultak volna a dolgok, akkor vágyott volna rá, ha annak egy kapcsolatban előbb-utóbb eljön a maga ideje.

Biztos nem érintette jól a dolog, de legalább tisztában van azzal, hogy te a szexre hajtottál, és ha ő nem, akkor legalább könnyebben túlteszi magát az egészen, meg le tudja építeni magában, amit irántad érzett, már ha voltak komolyabb érzelmei.

Őszintén szólva szerintem annál még mindig jobb, meg tisztességesebb, hogy nyílt lapokkal játszottál, mintha azt a látszatot keltetted volna, azzal kábítottad volna, hogy komoly kapcsolatot szeretnél, csak azért, hogy ledumáld róla a bugyit.

2015. szept. 30. 00:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nőként, ha egy férfi beszélgetni hív, akkor beszélgetésre számítok. És ha még benne is van a pakliban a szex, kedvem is, affinitásom is van hozzá, akkor is szeretem, ha megadja a módját, előtte TÉNYLEG beszélgetünk, ráhangolódunk, nem várja el, hogy egyből az ágyába ugorjak! Ha nulla udvarlással már a lakására terel, akkor tuti nem lesz szex! Ha azonban elhív valahova, megiszunk valamit, beindul köztünk a kémia, akkor én teperem le... egy FÉRFI érje már el, hogy magától essen le a nő bugyija, mert elvárásra NEM MEGY!

Ezt meg lehet tenni egy szexpartnerkeresőn megismert idegennel, akivel előre tisztázzátok, hogy mire megy ki a játék, de egy ismerőssel, néhány randi után NEM!

Végtelenül kiábrándító. Nálam itt a pasi elvágná magát!

Ha legalább a csókig eljutottatok volna a randik során, akkor más a helyzet... abból már ki lehet indulni. De nekem ebből az jönne le, hogy a pasi töketlen, képtelen udvarolni, finoman közeledni, és azonnal leírnám!

2015. szept. 30. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!