Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántottam ezt a nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam ezt a nőt?

Figyelt kérdés

Megismertem egy bájos lányt. Kezdetben teljesen közömbös volt számomra, majd elkezdtünk beszélgetni, meghívtam kávézni a munkahelyemen, együtt töltöttük néhány ebédszünetet. Elkezdtem hozzá vonzódni, éreztem, hogy kölcsönös. Nem történt közöttünk semmi. Egyik alkalommal elhívtam munka után, hogy találkozzunk, igyunk meg valamit. Elindultunk, majd a lakásomhoz érve megdöbbenve nézett rám...Igazából én nem csak iszogatni akartam, de úgy tűnik félreértettük egymást. Azóta nagyon távolságtartó velem..kedves, mosolygós továbbra is, hiszen ilyen a természete, de olyan mintha csalódott volna bennem. Azt hittem ő is benne van egy kis "hancúrban", de nagyot tévedtem. Félreértettük egymást, ő csak szimplán "beszélgetést" értett a találkozás alkalmával.

Rosszat tettem? Kedvelem ezt a lányt és nem akartam megbántani. Mit tegyek?

2015. szept. 29. 22:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lothario fiam, mi ez a viselkedés?

[link]

2015. okt. 1. 17:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hasonlóan reagáltam volna. Nekem csalódás ha találkozom valakivel akit kedvelek, tö bet tudok elképzelni vele azt hiszem ő is ezek után kiderül, hogy csak a szexre hajt.
2015. okt. 1. 19:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz, hogy ott tartunk, hogy nőként nem mehetek fel egy ffi barátom lakásába, ha meghív egy kávéra, merthogy szexet akar. És ezt nekem tudnom kell előre. És ha mégis szeretném azt a kávét (tényleg csak egy kávét) és felmegyek, akkor rám mászik. És ha tiltakozom, akkor én vagyok a hülye, mert minek mentem fel. Agyhalál, komolyan.

Ez a csaj se mert felmenni, inkább egy parkban ültek le, nehogy a s e g g f e j kérdező rámásszon.

2015. okt. 21. 17:43
 14/17 A kérdező kommentje:

Bevallom őszintén, hogy a kérdést a másik fél szemszögéből tettem fel, tehát én vagyok a nő, akit beszélgetésre invitált a férfi. Tudom, csúnya dolog átverni a kedves válaszadókat, de úgy éreztem, hogy jobban ki tudom fejezni magát a szituációt a másik oldalról.

Jelen állás szerint nem igen beszélek a férfival, pedig sűrűn találkozom vele a munkahelyemen, elmegyünk egymás mellett és ennyi... Eleinte éreztem némi megbánást, mintha lépni szeretett volna felém, igaz nem kért bocsánatot (magam sem tudom várhatok-e tőle bármit is ebben a helyzetben, jogos lenne-e egyáltalán egy bocsánatkérésszerű akármi) A lényeg, hogy a kapcsolatteremtés szándéka megvolt eleinte a részéről. Én zárkózottabb típus vagyok, és egyszerűen nem tudok úgy tenni, és úgy odamenni hozzá beszélgetni, vagy jópofizni, mintha mi sem történt volna. Egy húsdarabnak érzem magam, és úgy érzem, mint ember nem is számítottam semmit. Nem tudom mit tehetnék, mert kínos a közelsége. Szívem mélyén nem haragszom, sőt bevallom még hiányzik is, mint ember, hiányzik a társasága. Ilyen helyzetben még nem igen voltam, és nem is tudom miként kezeljem ezt az egészet.

2015. okt. 24. 00:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Így csak azért gáz, mert ez a te szemszöged... honnan tudod, hogy ezen ő tényleg aggódik-e? Lehet, úgy volt vele, hogy megismertem egy lányt, úgy tűnt bejövök neki, de aztán mégse jött össze a szex.

Ahhoz, hogy tudd, hogy mit gondol, beszélnetek kéne... mondjuk egy ilyen pasival szóba se kéne állni a munkán kívül. Ne hidd, hogy ennyire rendes, szexre ment és kész.

2015. nov. 2. 14:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha a pasinak számítanál valóban, elnézést kért volna, vagy kitalált volna vmi sztorit és továbbra is nyomulna. Nem tudom mért gondolta, hogy pár kávé és beszélgetés után csók, lelki kötődés nélkül egyből szex lesz, Te pedig nem kérdezted, hogy hova mentek, csak a lakása előtt eszméltél? A pasi biztos megszokta, hogy az általa megismert nők pár százalékánál ez bejön, téged félreismert.
2015. nov. 2. 15:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Jah, h te vagy a csaj...hát így nem sok értelme van a kérdésnek, mert ez mind-mind a te vívódásod, ő meg lehet úgy van vele, h bepróbálkozott, nem jött be. Majd a köv. csajnál összejön a szex. Te meg még mindig ott fogsz tartani, h jaj, most vajon mi van, tetszem neki vagy csak barátkozik?
2015. nov. 2. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!