Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan egyedülálló nők akik 45-50 felé bezárkóznak, mert a férfiaknak már nem kellenek, max ló nincs jó a szamár alapon?
5x vagyok. Ez már nem a top családalapítási kor. Mit kezdenék egy "cserfes titnilány"-al? A szépet megnézi az ember. Baj? Festményeket is szoktam nézegetni galériákban. Ötvenes nővel sem tudok mit kezdeni. Többször próbáltam. A menopauza után valahogy megváltoznak. ( Legalábbis akikkel randevúztam ) Átmennek sárkányba. Nem a napi szex érdekli. Szidja a menyét, volt párjait, munkatársakat. Menni nem akar sehová ami pénzbe kerül. Ami nem oda sem. Nem jön uszodába, kirándulni, kerékpározni,... Remélem vannak más mentalitásúak is. Egy negyvenes nőben még van valamennyi élet. Így az ötvenesek bezárkóznak. Inkább bezárják magukat.
" lángoló érzelmet" ???? Ötvenes férfitől??? El tudsz képzelni a színpadon egy ötvenes Rómeót egy hasonló korú júliával. Dőlne a röhögéstől a nagyérdemű. Nem azért mert rosszindulatúak. Az ötvenes kor az unokák kora.
"El tudsz képzelni a színpadon egy ötvenes Rómeót egy hasonló korú júliával. Dőlne a röhögéstől a nagyérdemű."
Te sem gyakran jársz színházba ugye?
Egyrészt Júliát nagyon gyakran játsza 40 feletti színésznő, nem egy könnyű szerep, nem kezdőnek való.
Másrészt láttam már 58 éves Romeot is. És az egyik legjobb előadás volt, amit láttam.
Perse, értem, hogy mit akarsz kinyögni, csak nem ártana olyan példát hoznod, amihez egy picit is értesz ;)
Kérdező:
Tényleg ennyire buta vagy és azt hiszed, egy nő csak addig él, amíg "kell" a férfiaknak?
Tudod, vannak, akiknek az élete nem csak abból áll, hoyg a férfiakkal foglalkozik, hanem sok egyéb is van, ami érdekli és a legtöbb esetben érdekesebb, mint a férfiak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!