Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha nincs ló jó a szamár is? " szörnyen érzem magam amiért nem tudok dönteni. Vagyis tudok dönteni de nem tudom ez így mennyire lenne etikus.
Adott két srác...az egyikkel már egyszer jártam, ő szakított de azota megint kialakult köztünk valami... A hekyzet az h nagyon szeretem. Ha ő azt mondaná h kezdjük újra szó nélkül őt választanám. Viszont 90% hogy nem fogja ezt mondani... Jövőhéten mindenképpen beszélek vele erről és vagy így vagy úgy lezárom ezt az egészet.
És itt ez a másik srác... Évek óta barátok vagyunk, és most kiharcolta magát a friend zoneból... Akar tőlem valamit. Tud exemről... Bár tény h arról nem feltétlen h én vacilálok kettejül között. Azt tudja h döntenem kell de szerintem nem sejti h ő amolyan B opció lehet csak és nem is akarom megmondani neki mert feleslegesen sérteném meg vele. Ha őt választom elfelejtem az exem... Ha döntök döntök sosem csalnám meg vagy ilyesmi.
A helyedben nem foglalkoznék egyikőjükkel sem, előbb helyre tenném magamban a dolgokat. Ne akard idealizálni és holmi "igaz szerelemként" lefesteni az A opciót se. A leírtak alapján egyikük sem jó opció, hiába erőlteted ezt.
Elfelejtheted az exed anélkül is, hogy kihasználnád a srácot, aki közömbös számodra és csak azért vagy vele, hogy legyen valaki. Habár ha ez a srácot nem zavarja, akkor csináljátok...
*Ha ő azt mondaná h kezdjük újra szó nélkül őt választanám.
100% nem választanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!