Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2db szettem van, ha elmondom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2db szettem van, ha elmondom neki hogy miatt nem tudok vele ismerkedni vajon mi lesz a reakcioja? Gazdag ferfi.

Figyelt kérdés

Sajnos olyan helyetben vagyok hogy teljesen elvagyok zarva a kulvilag elol, nem mehetek sehova.

Emiatt szep ruhaim sincsenek, 2 db szettem van amit feltudok venni, penzem nincs venni.

Ez a fiu ismerkedni akar velem, randizni, de nem merem neki ezt elmondani hogy nincsenek ruhaim.

Szegyennek ereznem magam.

Nagyon akarom ot, o is engem.

De nem tudom mi lenne a reakcioja..

Felkeltettem az erdeklodeset de ez nem kiabrandito neki?

Egy lany akinek 2db szettje van.

Amugy sokmnindent tud rolam, en is rola, megerto velem de ez akkor is annyira gaz.

Gazdag fiu amugy, de nem az a felszines, nagyon szereny.

Nem tudom mi lenne ha elmondanam neki legalabb onmagamat adhatnam tudna hogy 2 ruham van..

Nem tudom mit csinaljak nem akarom elvesziteni de talalkozni igy nem mehetek vele

tegnap 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg érdekled, akkor ez nem fog számítani.

Az én sztorim:

Mikor a párommal (mostmár vőlegényemmel) találkoztunk, akkor már kb. másfél hete az utcán voltam. Nem volt semmim, csak az a ruha, amit akkor viseltem (farmer, trikó, cipő, zokni, bugyi és melltartó). Először, mikor ide kerültem, még a szomszédok adtak nekem ruhát. Azóta persze összeraktam megint egy saját ruhatárat, de neki még abban az egy "szettben" is kellettem.

tegnap 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne, mennék így és kész. A lényeg legyél tiszta és ennyi. Ha emiatt nemet mond, akkor számodra annyit is ér.
tegnap 23:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A ruha nem szamit. Menj talalkozz vele.
tegnap 23:45
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Ha el vagy zárva és nem mehetsz sehova akkor milyen randiról beszélsz? Egyáltalán hol látott meg?
ma 00:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el kérdező , a férfiak magasról leszarják az ilyen dolgokat, olyan dolgok amik miatt mi nők feszengünk, a férfiak nagyrészének szinte fel sem tűnik.

Ha alapból kedvel téged és tetszel neki, pont nem az fogja érdekelni, hogy mennyi ruhád van.

ma 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha ilyen elmebeteg hit gyulis szekta csaladban elsz akkor nem sok eselyed van.. Te gondolom a modern civilizaciotol messze vagy mint o meg a modern civilizacio resze.. nem biztos hogy o lesz a repjegyed kifele a szegenysegbol.
ma 00:29
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Mi az hogy el vagy zárva a Külvilágtól?
ma 00:33
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
7. Szegeny faluban vagy kozsegben el a semmi kozepen..ezt jelenti.
ma 00:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én le sem szarnám ezt a kérdést a helyében.
ma 00:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Minek kéne elmondani? Egyszer egyikbe vagy másszor masikba es kesz.

Magánugy hogy ki mit vesz fel kinek mi jön be.

ma 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!