Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar sportolók valóban belterjesek és csak egymás között ismerkednek? Civil emberként lehet bármi esélye valakinek az egyikkel szerintetek?
Van itt esetleg valaki aki volt már együtt sportolóval?
Nem Hosszú Katinka leghíresebb típusra gondolok, de azért ismert.
Már lemondtam róla, de gondoltam még itt megkérdezem hogy mit gondolnak mások erről.
Én kb Katinkan, Gyurta Danin meg Egerszegin kívül senkit nem ismerek, annyira nem érdekel a sport.
És őt sem ismertem, amíg több mint egy hónapja november végén tudomást nem szereztem róla véletlenül.
Mivel rengeteg minden van vele kapcsolatban a neten, így amit ismeretlenül tudni lehet róla azt már tudom és így csak még jobban tetszik.
De azt is olvastam több helyen, főleg redditen, hogy a sportolók csak egymás között ismerkednek általában...
és valóban körülötte is ott van a sok sportoló nő, de pont a szebbekkel biztos nincs együtt, mert nekik más a párjuk.
Lehetséges szerintetek hogy egy ismertebb magyar sportoló fefigyel egy civilre?
Tudom hogy ez gyerekesen hangozhat és direkt nem is foglalkoztam vele, de egy hónapja már hogy “megismertem” és azóta az sem érdekel akivel előtte beszélgettem és magamra akartam erőltetni... csak miatta, mert annyira megfogott.
Miközben utána kutattam több másik híresebb sportolóról olvastam hogy így csajoznak, úgy csajoznak, írogatnak mindekinek... róla pont nem.
Mindezt nem egy gnóm típusú nőként kérdezem, nyilván egy ilyen férfinek tudom hogy van esélye válogatni, ha nekem nem lenne fel sem merült volna bennem a kérdés.
Vagy ilyen típusú pasikra már a nők nyomulnak és elege van amúgy is, szóval ne is gondoljak rá?
Bár nem élsportként de én is elég aktívan sportolok kicsi korom óta. Nekem ez hozzánőtt az életemhez.
Vannak a saját sportomhoz (karate) edzések, emelettel futok, és úszik is erőnlét miatt, de szívesen végzek saját testsúlyos gyakorlatokat is. Szóval tényleg sokat mozgok.
Volt párom aki nem sportolt, hobbiból haverokkal ment néha focizni. Sokat veszekedtünk, mert nem tudta "elviselni" az én életstílusomat. Azt akartam hagyjak abba néhány dolgot és legyek többet vele. Nyilván szakítás lett a vége...
Szóval akkor döntöttem el hogy csak sportolóval jövök össze többé. Ez így is alakult, és nagyon jól érzem magam a párommal pedig a rózsaszín köd már rég felszállt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!