Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív nővel ismerkednék, hol lehetne valóban ilyen beállítottságú nővel ismerkedni? Személyes találkozó esetleg hölgyeim?
2, te nagyon mélyen belegondoltál ebbe. A kérdezőnek annyi kell, akit lehet kényszer mélytorkoztatni. Egy fél szót nem tud a BDSM-ről, a bizalomról, a szabályokról. Csak el akar taposni valakit.
A legtöbben ilyen értelemben használják itt a szubmisszívat.
2-3!
Még mielőtt többet gondoltok a kérdésemre,, olvassátok el újból a kérdést. Kapcsolatra kell nem el nyomsához!! Utolsó ribizlivel nem kezdek mert azt mondja hogy szub. Az hogy neki is egy komoly tartós kapcsolat kelljen, arra és olyanra gondoltam. Ti meg savazzátok az embert különféle kínos írásokkal.
Elolvastam újból a kérdést, és továbbra sem látom bele azt, ami szerinted ott van. Attól, hogy valaki szereti a szexben a szubságot (és mondjuk azon kívül nem), nem akarhat tartós kapcsolatot, vagy mi?
De ezek szerint neked egy cseléd kell, aki kiszolgál és nincs saját véleménye. Csak akkor azt mondd konkrétan.
#7!
Nem, képzeld. Nem öntelt egoista vagyok hanem nőt nőnek nézem nem pedig egy tárgynak. Az hogy szeretek uralkodni felette a hálószobában az nem házi cseléd. Ráadásul ha ő is szereti azt hogy alárendelt, attól nem is kell több. Nem csicskanak kell a nő hanem szexuális vágyak kielégítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!