Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hiba van abban a nőben akivel másodjára is ugyan az történik mint az első kapcsolatában. Ismerkednek mellette, szex partnerek cserélődnek. Mégis akkor lett csak vége amikor a nő vetett véget miután kiderült, hogy mik, kik vannak, voltak?
Lehet nem népszerű vélemény lesz az enyém, de azért sokszor ezeket bevonzzuk magunknak. Én is nő vagyok, és szoktam ilyen pszichológiai könyveket olvasni (úgyhogy nyilván már elmondom 100%-ra mi a baja, de persze nem :D).
Vannak mintázatok, amiket tanulunk, nem tudom van/volt-e ilyen a családjában. Vagy csak az önértékelése nincs rendben, és tudatalatt megengedi, hogy így viselkedjenek vele, vagy valamennyire meg is teremti a körülményeket, megtalálja, bsvonzza hozzá a megfelelő partnert.
Rossz az ilyenekbe belegondolni, főleg ha tényleg valami ilyen áll a háttérben. De egyébként persze szerencsétlenség is lehet benne, meg persze miért vannak ilyen fickók, de hát velük meg úgy se tudunk mit kezdeni, úgyis mindig lesznek..
Azt mondjuk nem tudom téged milyen minőségben érdekel ez, és így tanácsokat se akarsz gondolom, úgyhogy ha érdekel a téma ennél is mélyebben, akkor keress ilyen könyveket, videókat, elég sok foglalkozik ilyesmi témákkal. :)
Magamat hibáztatom mert látok, érzek, hallok, csak homokba dugom a fejem.
Ezt érdemlem a sorstól.
Fejlődök érzelmileg, de most ott tartok, hogy nem akarok inkább soha többet szeretni!
Ezeket nem választom, bele csöppenek hosszú időre amiből nehéz kievickélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!