Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged zavarna, ha a párod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged zavarna, ha a párod a másik nemhez tartozó ismeretlenekkel ismerkedne és rendszeresen beszélgetne?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy a kollégájával, a postással vagy a gyerekkori barátjával beszélget, hanem arra, amikor tudatosan keresi a másik nem társaságát, ismeretlenekkel ismerkedik, majd rendszeresen beszélget.

Például a konditeremben több olyan nő és pasi van, akiknek otthon férjük / feleségük van, de rendszeresen 10-30 perceket társalognak különböző, általában vonzó férfiakkal / nőkkel, akiket onnan ismernek.

Nyilván ilyenkor a többség olyannal beszélget, aki minimum szimpatikus neki, nem pedig azzal, aki nem.

Több olyat is ismerek személyesen, akik előtte nem ismerték egymást, azóta viszont a privát dolgaikat is megbeszélik a másik nemmel.

Téged zavarna, ha a párod ismeretlenekkel ismerkedne, majd rendszeresen beszélgetne?

dec. 28. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Más az, ha valaki csak nagyon nyitott és nemtől függetlenül könnyen barátkozik és idegenekkel is szívesen elbeszélget. Akkor nem zavarna, ha egy részük ellenkező nemű. De ha kimondottan az ő társaságukat keresi, az már más.
dec. 28. 16:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha azt látom hogy fontosabb neki a konditerem(vagy bármilyen más törzshely) rajzása "háremköre", mint az pl hogy - tűkön ülve várná én mikor végzek már a meloval vagy bármivel es szabadulhatok fel és irány végre miénk a világ egyutt vagyunk yippií érzés - helyett, akkor igy elkönyvelném magamban hogy szerintem nem lesz már sokáig velem. Az akinek az izgalom adrenalin " pezsgés" nem én vagyok, hanem máshol másokkal más helyeken mások, az már azért jelenti nekem azt, hogy ennek vége lesz. Ha fejen állnék is. Szép lassan lecseng a kapcsi.
dec. 28. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

vagy olyanok akiknek nélkulem izgalom a társaság hely a feeling es mégcsak nem is érzi hogy vmi igy nem teljes, nem kerek, hanem "üres", és menne már haza inkább, nem igazi az egész, hanem azt érzi hogy tökre elvan nélkulem es vagy még jobban is érzi magát nélkülem vagy mintha soha nem is léteztem volna, az nekem nem is kapcsolat.

Más az ha pl egy pasi autotuning verseny vagy akármi megszállott, de más az ha bratyizni hetyegni jár össze és ez neki nélküled nagyobb élmény vagy teljesen jó, jobb, mint veled a társaság " rajzás", a terem, az emberek a szórakozás a csapat.

Nem hiányzol a "csapatból" neki.

Ez az amolyan "egymás mellett élés" szindroma. Az meg nem tartós.

dec. 28. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Nálunk alap dolog, hogy nincsenek ellenkező neműekkel ilyen kapcsolatok.
dec. 28. 16:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Én sok ilyet látok magam körül. Olyan, mintha mindenkinek lenne otthon a stabil kapcsolata, de azért amikor nincs ott a párja, hetyeg a másik nemmel hosszú ideig. ÉN nem tudom elhinni, hogy ezek mind ártatlan beszélgetések mindkét fél részéről, nulla vonzalom nélkül.
dec. 28. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Ezek mind önbizalom és figyelemhiányos embetek eleve azért járnak edzeni mert önmagukat se képesek elfogadni szeretni

Mindnek szükséges a visszajelzés dicseret bók nyalás sztárolás fényezés mert enélkül egy senki ronda csicskának erzik magukat. Kell az egobost mert anélkül életképtelenek.

Van egyfajta pszichologiája minden körnek..

dec. 28. 16:39
 7/11 A kérdező kommentje:

"eleve azért járnak edzeni mert önmagukat se képesek elfogadni szeretni"

Mondjuk ez elég nagy képzavar, amit írtál, de ahány ember, annyi vélemény. :)

dec. 28. 16:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Irto ritka ha vki nem azert edz mert baja ban magával..meg aki nem kivülre másoknak akarna megfelelni. stb
dec. 28. 16:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért az, hogy valaki egy közös sport, hobbi kapcsán, a közös érdeklődés, téma, események kapcsán beszélget az ott jelenlevő szimpatikus ellenkező neműekkel 10-20 percet marhára nem egyenlő azzal, hogy foglaltként tudatosan keresi másneműek társaságát, meg mivel másabb, mint egy munkahelyen a kollégákkal beszélgetni. Az ilyen max egy komplexusosabb, szociopata görcsöt zavar, de egy ilyennel meg nem lennék kapcsolatban. Az meg milyen jellem már, akinek mint a viccbeli figurának mindenről csak a kúrás jut eszébe, az ilyen kezeltesse a kangörcsét. Az emberi kapcsolatok sokszínűek, a párkapcsolaton, szexen túl van barátság, munkatársak, sporttársak, haverok, ismerősök. Az nyilván egész más tészta, ha valaki a párkapcsolati problémáit tárgyalja ki a párja háta mögött, meg csak azért jár valahova, hogy bárhol legyen, csak ne otthon, ott meg már kár egy ilyen "kapcsolatot" fenntartani.
dec. 28. 17:26
 10/11 A kérdező kommentje:

" Az nyilván egész más tészta, ha valaki a párkapcsolati problémáit tárgyalja ki a párja háta mögöt"

Ismerek ilyet, aki kitárgyalja.

dec. 28. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!