Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb korosztályba tartozó nők (tiszt.kiv.) miért gondolják azt, ha egy számukra unszimpatikus férfi megnézi őket az utcán, az csak aberrált lehet?
*generációk
*hallucinálok
Bocsi az elírások miatt.
Figyu, joga van bárkinek megnézni bárkit az utcán? Igen.
A megnézett/megbámult félnek joga van erről bármit gondolni? Szintén igen.
Nekem kellemetlen, amikor (főleg este) valaki látványosan megnéz. Természetesen nem ütközik törvénybe, de nehogymár az én gondolataim / érzéseim viszont szankcionálva legyenek. Bárki megnézhet én meg erről azt gondolok, amit akarok.
Ezt a videót érdemes megnézni a témában. Szerintem minden szava igaz.
5-ös!
Látom sikerült 2 perc alatt megnézned a 34 perces videót. Na pont ezért ilyen tudatlan, agyhalott a te korszerű korosztályod!
7
Bocs, hogy nem áldozok fél órákat minden random idióta linkelgetésnek. :D
Mindenesetre irígyellek, ha neked ennyi időd van.
8-as!
Ha nem akarsz valamire időt álldozni, akkor ne is véleményezd. Ez olyan mintha én azt mondanám rád, hogy egy nagyképű, arrogáns kis liba vagy, aki két méterrel a föld felett jár, anélkül, hogy megismernélek téged.
Bár igazából ezek a tulajdonságaid az 5-ös, és a 8-as kommented után rögtön lejönnek az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!