Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb korosztályba tartozó nők (tiszt.kiv.) miért gondolják azt, ha egy számukra unszimpatikus férfi megnézi őket az utcán, az csak aberrált lehet?
Ez a manipuláció.
Amikor egyenlőséget teszel aközé, mikor valaki megnéz, meg mikor nyálcsorgatva beszól.
Az egyik gyakori, a másik ritkább, az egyik a határon belül van, a másik átlépi a határt. Te is tudod, én is tudom, mégis úgy adod elő, mintha ugyanaz lenne.
A melegek különben undorítóan nyomulósak, amilyen egy átlagos férfi soha nem lenne. Főleg 12-13 évesekre. Ha már idősebb/erősebb vagy ellököd, ha dörgölőzik. Volt rá példa.
22
Ha csak valaki rám pillant azt eleve hogy veszem észre? XD
A puszta tény, hogy ÉSZREVESZEM, alátámasztja, hogy nem egy random pillantásról volt szó.
A melegek meg kb ezerszer visszafogottabbak, mint egy átlagos férfi.
#22 Az a vicc hogy te csak elképzeled hogy milyen lenne egy nyomulós meleggel találkozni, vagy milyen lett volna gyerekként egy ilyennel találkozni, a nőknek viszont egészen konkrétan ez az átlag, ilyen az életünk. Te a teljes undorig hergeled magad egy fantáziával, de a nőknek ténylegesen szembe kell nézniük ilyen helyzetekkel. De a nők kussoljanak, és tűrjenek mindent, míg ti a meleg férfiakat teljesen nyugodt szívvel állítjátok be aberráltaknak és pedoknak. Jól van ám.
Durva hogy a férfiak mái napig úgy tekintenek magukra mint a nők "védelmezőire", de aztán semmi empátia nincs bennetek. Egy veszett kutyában több megértés van, mint bennetek a nők felé. Most itt leírhatná mindenki, hogy miken ment keresztül, és miken mentek keresztül a női családtagjai és barátai, és vagy az lenne rá a reakciótok, hogy hazugnak hívtok minket, vagy az, hogy megsértődtök, hogy nem beszélünk kellő tisztelettel a férfiakról, vagy pedig csak simán kivernétek a farkatokat a sztorikra. De peeersze persze ti vagytok az áldozatok.
"Mi történt a világban az elmúlt néhány évben, hogy a Z és annál fiatalabb korosztályok számára már ennyire kínos egy ilyen szituáció és nem tudják kezelni? Én halucinálok, vagy ez 15-20 éve még tényleg másképp volt?!"
Egyszerűen férfi vagy, akit nem érdekel, a nők hogy látják a világot. Engem Gen Y-ként is mindig zavart, anyámat Gen X-ként. A social media miatt a Gen Z-t hallod, mert nem csak egymás közt beszélik meg, hanem nyílt platformon.
Egy átlagos fiúnak a szexualitás a saját tempójában jön az életébe. Egy átlagos fiúnak nem mondják azt 8 évesen, hogy vegyen hosszabb nadrágot, mert szerencsés esetben a szomszéd néni, szerencsétlenben egy családtag előtt nem illik, és nem azért, mert tiszteletlenség, hanem mert perverzen fog megnézni. Nem fognak anyukáddal egy korú nők végigmérni a boltban, a metrón, nem fognak cuppogni meg szájukat nyalogatva köszönni.
A lányokat az előtt megtalálják felnőtt férfiak szexuális utalásokkal, mielőtt elkezdené őket érdekelni a szex. (És akkor sem felnőtt férfiakkal fognak szexelni!) Nekem 10-11 évesen mondta egy pasas, hogy "kinyalna", és fogalmam sem volt, mire gondol. Az megvolt, hogy "nyald ki a seggem", de valahogy éreztem, hogy itt nem erről van szó, és annyira elborzasztott és megundorított. Ez nem egyedi eset. Teljesen átlagos.
Amikor ilyet olvasok, hogy az átlagos férfi milyen... fogalmatok sincs, milyen az átlagos férfi. Egy férfi soha nem fogja tudni, milyen egy átlagos férfi. Egy 10 éves kislány többet tapasztalt az átlagos férfiak valódi arcáról. Egymás előtt teszitek a szépet, de ha nőkkel beszéltek, vagy nőknek írtok online, előjön a valódi énetek. Ha a legtöbb barátotok gépét átnézhetnétek, lerepülne a fejetek, hogy a rendes gyerek Gábor milyen dolgokat képes leírni.
23
Még ha kétértelmű megjegyzéseket tennének, de teljesen egyértelműt tesznek.
13 éves koromban is volt ilyen. Ráadásul idős, gusztustalan fsztól. Az undor és a szégyen érzete keveredett bennem. Jas, és mások is hallották. Az ilyeneket ki kéne herélni.
Engem nem nagyon izgat, ha nem lépi át a határt(ami szerinted határ).
Nekem a “ráutaló magatartás” bőven elég! Ha látod a másikon, hogy megdugna, nem várod meg, hogy be is szóljon, zaklasson szóban vagy tettel. Mert lehet, hogy nem minden tolakodó tekintetből lesz beszólás/tett, de minden beszólást/tettet ilyen tekintet előz meg! Amíg a világ egy része képes normálisan kezelni, nem fogok az esélyesen veszélyes részével foglalkozni, hanem kerülöm! És nem az van ám, hogy 100ból egy ilyen, hanem 10ből egy.
A mást, meg furcsát meg elkerüljük, mert veszélyes, de pl van jó értelemben más is. Én pl őszintén le vagyok nyűgözve, ha egy ember megkér egy másikat, hogy üljön le, vagy megkérdezi hogy van, vagy akár csak idegennek mondja, hogy egészségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!