Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja? Téged zavarna?
Figyelt kérdés
Zavarja a párom ha mi össze veszünk vagy ha van valami probléma köztünk elmondom a barátaimnak persze ha rá kérdeznek vagy nyomja a lelkem.ma 20:35
1/5 anonim válasza:
Ami a kettőtök dolga, az nem tartozik másra.
3/5 anonim válasza:
Engem csak akkor zavarna, ha egy munkahelyen dolgoznánk, és ott mondaná el ezeket a barátainak, tehát a közös kollégáinknak. Amúgy nem.
4/5 anonim válasza:
Mert nyilván csak az ő verzióját mondaná el. Ahogy ő látja. Engem is zavarna. Meg amugy nem rájuk tartozik.
5/5 anonim válasza:
Volt ilyen csajom, borzalmas volt.
Olyan volt mintha n+1 csajom lenne de abból csak 1 az enyém és az összes többi csak keresztbe tesz.
Nagyon zavarna és azóta el is döntöttem, hogy igyekszem erre nem okot adni.
De ha velem még 1x nő ezt csinálja azután hogy jeleztem neki hogy ez nálam nem pálya akkor azonnal kidobom.
Ennél csak egy rosszab van az a bizonyos fíú barát. Aki a legjob haverod de titokban nyomul rád és ezért ezeket az információkat felhasználva mérgezi a kapcsolatot annak reményében, hogy a szét mentek az aktuális pasiddal majd ő jön és "megvígasztal" a varázs pálcájával.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!