Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek zavarja hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek zavarja hogy nem tudok főzni? Ti párotokat zavarna?

Figyelt kérdés
Mindig próbálok csinálni valamit enni néha jó lesz néha nem. Szerintetek ez baj?
2019. aug. 14. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Ha próbálsz megtanulni és néha sikerélményed is van, akkor nem reménytelen a helyzet szerintem.

Mondjuk nem mindegy, hogy 20 éves vagy vagy 30, de akárhogy is, menj rá a főzés témára, rosszul nem jöhetsz ki belőle.

2019. aug. 14. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy zavarná, ő is tud főzni, szokott is. Ettől függetlenül imádja a főztöm és örül neki, hogy tudok és szeretek is főzni, új receptekkel kísérletezgetni. Egyébként szerintem aki tud olvasni, az tud főzni is, csak gyakorlás kérdése..

Ami viszont a te párodat illeti, ezt tőle kell megkérdezned, mi nem ismerjük, így nem tudhatjuk, mi zavarja és mi nem. Gondolom ha annyira zavarná, akkor már szóvá tette volna.

2019. aug. 14. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hétvégén a férjem főz, hét közben kifőzdében eszünk vagy rendelünk.

Remekül működik, egyikünket sem zavarja a helyzet.

2019. aug. 14. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Nekem fura azért, ha egy felnőtt ember nem tud követni egy lépésről-lépésre útmutatót...

Maga az, hogy nem készít valaki kaját, nem a világvége, millió más módon meg lehet oldani. Csak nekem fura, ha valaki nem tud egyszerű utasításokat követni.

2019. aug. 14. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:
En jol foztem anno,de most nyerskoszton elek majdnem vegan kategoriaban. Mert inkabb dolgozom,az penzt hoz. A nyerskajatol meg fiatalodik a borom.
2019. aug. 14. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!