Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek zavarja hogy nem tudok főzni? Ti párotokat zavarna?
Ha próbálsz megtanulni és néha sikerélményed is van, akkor nem reménytelen a helyzet szerintem.
Mondjuk nem mindegy, hogy 20 éves vagy vagy 30, de akárhogy is, menj rá a főzés témára, rosszul nem jöhetsz ki belőle.
Nem hiszem, hogy zavarná, ő is tud főzni, szokott is. Ettől függetlenül imádja a főztöm és örül neki, hogy tudok és szeretek is főzni, új receptekkel kísérletezgetni. Egyébként szerintem aki tud olvasni, az tud főzni is, csak gyakorlás kérdése..
Ami viszont a te párodat illeti, ezt tőle kell megkérdezned, mi nem ismerjük, így nem tudhatjuk, mi zavarja és mi nem. Gondolom ha annyira zavarná, akkor már szóvá tette volna.
Nálunk hétvégén a férjem főz, hét közben kifőzdében eszünk vagy rendelünk.
Remekül működik, egyikünket sem zavarja a helyzet.
Nekem fura azért, ha egy felnőtt ember nem tud követni egy lépésről-lépésre útmutatót...
Maga az, hogy nem készít valaki kaját, nem a világvége, millió más módon meg lehet oldani. Csak nekem fura, ha valaki nem tud egyszerű utasításokat követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!