Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik megcsaljátok a párotokat! Titeket zavarna, ha a párotoknak is lenne szeretője?
Ismertek olyan nőt,aki szeretőt tart,de ha a párja tenné azt,akkor kiakadna.
Szerintem semmi joguk nincs hozzá.Mármint hogy hőbörögjenek.
Én ugyan nem csalom a férjemet, de szerintem ha eljutnék odáig, hogy megtegyem, akkor már olyan szinten nem szeretném, hogy hidegen hagyna, hogy ő is mást piszkálgat. Mondjuk ebben az esetben nem nagyon erőltetném azt se, hogy együtt maradjunk.
Engem viszont régen csalt egy exem, ő volt a legféltékenyebb barom a világon, és többször kifejtette, hogy ha én megcsalnám, akkor kész, mindennek vége, ő azt nem tudná lenyelni. Utólag elég egyértelmű, hogy magából indult ki :D
Hát ez vicces...A kedvencem amikor néhányan biztosra tudják,hogy mindenki csal.Előbb vagy utóbb.
Mintha ismernének.VAAAAAAAAAAAAAAAAAAGY.......csak magukból indulnak ki.
De szerencsére a legtöbb 18 év feletti,felnőtt ember képes a kommunikációra és képes beszélni.
Beszéd.
Sok ember lebecsüli.Pedig a szavaknak van a világon a legnagyobb ereje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!