Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek így a párotoknak, hogy nem csalt meg?
Csapatépítőn volt a kollégáival (akik férfiak). Nem is jött haza, reggel hívtam, hogy hol van és aludt! Utána gyorsan hazasietett. Szerintem biztos lefeküdt az egyik pasival.
Erre ő küldött egy fotót, amit reggel készített, hogy egy egy szobás lakásban voltak és 5-en voltak és mindenki ki volt dőlve, aludtak...
Szerintetek hihetek neki?
"Nem is jött haza, reggel hívtam, hogy hol van és aludt! Utána gyorsan hazasietett. Szerintem biztos lefeküdt az egyik pasival."
Hát a te párod sem lennék...
Ja, amugy reggel mit csinaljon egy buli utan, ha nem alszik?
En sem lennek a baratnod.
A felesègem hasonlón volt mint a fèrjed,de ő vidèkre,Balaton mellè ment az àllítólagos "kollègàival".
Tudod hogy buktak le?
Màsnap tettek fel kèpeket a felesègem "kollègài" a facebookra,hogy hogyan törtènik a csoportos "kèpzès".
A kèpeken az làtszott,hogy a felesègem tàncikàlt ès smàrolt azzal a biztonsàgi őrrel,aki abban a boltban dolgozott ahol a felesègem.
Szembesítettem a felesègemet a fotókkal.
Tudod mi törtènt?
Azon a fotón ahol a felesègem àtkarolja a sràcot ès csókolóznak
letagadta a felesègem,hogy az csók lenne.
De a sràcot is elővettem,de ő inkàbb kilèpett a munkahelyèről ès azóta is bújkàl előlem.
Tudod egyet nem èrtek.
Ha akkor a sràcnak volt annyi esze ès bàtorsàga,hogy kikezdjen a felesègemmel ès elhívjàk magukkal bulizni,akkor ez a sràc mièrt nem mer elèm àllni ès a szemembe nèzni?
Azèrt mert egy gyàva alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!