Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek így a párotoknak, hogy nem csalt meg?
Csapatépítőn volt a kollégáival (akik férfiak). Nem is jött haza, reggel hívtam, hogy hol van és aludt! Utána gyorsan hazasietett. Szerintem biztos lefeküdt az egyik pasival.
Erre ő küldött egy fotót, amit reggel készített, hogy egy egy szobás lakásban voltak és 5-en voltak és mindenki ki volt dőlve, aludtak...
Szerintetek hihetek neki?
A biztons.or csak kihasznalta a lehetoseget....
A feleseged csalt meg...de a sracnak legalabb volt lelkiismerete,es leszamolt onnan.Biztos volt ra oka...de a feleseged tagadja...
Kerdezo.
Mibol gondolod,hogy vonzodik a ferfiakhoz,volt mar ra eset? Vagy a kollegai kozt van biszex,v meleg?
Szerintem azert nem kell rosszra gondolni...
Utolsó, öhm. Már bocsánat, de a kérdésből hol derül ki, hogy nő tette fel a kérdést? Csak annyi van, hogy pasikkal volt a csapatépítő...
On: én hinnék neki.
Már bocs... lehet h félre értettem.
Mondjuk onnan gondoltam, hogy egyszobás lakásban voltak öten, és mindenki férfi.
Egy szem nővel lettek volna annyian egy kis lakásban, nem hiszem, de mindegy..
Gondolom ezért kaptam 0 százalékot, azért köszi.
Meg neked is,kérdező, hogy nem írod oda ki vagy...milyen nemű,bocsi,de nem volt egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!