Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat zavarja hogy nyitott ajtónál vécézek. Titeket is zavar, zavarna?
Nem tudom miért alakult ez így (amikor egyedül laktam évekig, akkor szoktam rá), de nekem jobb. Fürdésnél sem csukom be az ajtót, de az nem zavarja. Engem meg az zavar, hogy zavarja....
36 N
És téged zavarna, ha becsuknád az ajtót?
Gondolom, ha vendég is lenne a lakásban, akkor azért becsuknád. Hát szokd meg, hogy akkor is becsukod, ha csak a párod van otthon.
Amúgy remélem, csak kisvécére értetted a nyitott ajtót, mert ha így is nagyvécézel, hát én azonnal elmenekülnék tőled.
Talán a szagok miatt zavarhatja, hogy keveredik a többi szoba levegőjével.
De a kultúráltság miatt is zavarhatja, mert ez van belénk ivódva, hogy dolgunk végzésekor elszigeteljük magunkat.
Az előbb még csak a nyitó volt meg.
2-re:
"szóltam neki, hogy most valami cifra érkezik"
Jól értem? Nagyvécézel nyitott ajtónál? Megy a szag ki a helyiségből, te meg magyarázod, hogy mit "termeltél"?
Hát, egy perc alatt megundorodnék tőled.
(Megj.: És ne keverjük ide, ha párom súlyos beteg lenne, és segítenem kéne a vécézésben, vagy pelenkáznom kellene. Az egészen más dolog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!