Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat zavarja hogy nyitott ajtónál vécézek. Titeket is zavar, zavarna?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért alakult ez így (amikor egyedül laktam évekig, akkor szoktam rá), de nekem jobb. Fürdésnél sem csukom be az ajtót, de az nem zavarja. Engem meg az zavar, hogy zavarja....
36 N
2021. márc. 21. 17:54
21/32 anonim válasza:
Szerintem is kamu kérdés, ennyire igénytelen nő talán nem is létezik...
22/32 A kérdező kommentje:
20, ez aranyos :) Legyen igazad :)
2021. márc. 21. 18:56
23/32 anonim válasza:
Zavarna, bíza. Menj el egy pszichológushoz.
24/32 A kérdező kommentje:
21, akkor ne írj ide. Egyébként én már elköszöntem, csak még jönnek a válaszok.
2021. márc. 21. 19:15
25/32 anonim válasza:
De gusztustalan vagy. Jó hogy nem a nappali közepére xarsz ennyi erővel.
26/32 anonim válasza:
Én nem vagyok egy prűd nő, nyugodtan finghat előttem a párom meg ilyesmi. A pisit még valamennyire el is tudnám fogadni, de a nagyvécézés. Az nekem is gáz lenne. Amikor megvan, akkor sem csukod be?
27/32 anonim válasza:
Te mégis hol nőttél fel? Én szégyellem magam. Ne mondja senki, hogy akinek az normális, az szociálisan vállalható viselkedést mutat egyebekben. Édes Istenem.
28/32 anonim válasza:
27-es vagyok. Konklúzió: Nem illünk össze a párommal. Véletlenül sem az, hogy civilizált emberhez méltón magamra csukom az ajtót. Felnőtt emberekről beszélünk? Párkapcsolatokról? Komolyan?
29/32 anonim válasza:
Zavarna. Az is zavar ha az 5 éves fiam nem csukja be az ajtót...
30/32 anonim válasza:
gusztustalan. szokj rá a csukott ajtóra vagy élj egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!