Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket is zavarna ha a pasitok a tükörbe énekelne néha? A csajomat miért zavarja?
Figyelt kérdés
Szeretem a rock zenét már gyerek korom óta,több hangszeren is játszok,énekelni csak magam szórakoztatására szoktam.színpadra azért nem állnék ki de annyira nem is sz@r.Igazából nekem jól esik az éneklés és számomra jó feszűltésg levezető.Miért zavarja?2013. máj. 11. 17:21
1/17 A kérdező kommentje:
Tükörbe nem azért szoktam hogy buz.iskodjak vagy ilyesmi.De majd egyszer szeretném magam kiprobálni szinpadon és csak azt nézem hogyan nézne rám vajon a közönség.Mennyire láthatnának karizmatikusnak...
2013. máj. 11. 17:22
2/17 anonim válasza:
Nem az énekléssel lenne gondom, hanem hogy tükörbe nézve teszi.
3/17 anonim válasza:
Tőle kérdezed, hogy őt miért zavarja, én szeretem az éneklő emberkéket még akkor is ha a hangjuk nem olyan jó.
4/17 anonim válasza:
Ha ezt igy elmondanad, akkor nem zavarna. :)
5/17 A kérdező kommentje:
Első leírtam a tükröt...
2013. máj. 11. 17:24
6/17 anonim válasza:
Hát tényleg elég hülyén nézhet ki a helyzet. Én max kinevetnélek. :)
7/17 anonim válasza:
szerintem nincs azzal semmi gond ha látni szeretnéd hogy hogy néznél ki a színpadon..totál természetes..minden színész/énekes ezt csinálja hidd el nekem. Attól mert egy srác tükörbe néz még nem feltétlen nagyképű...csak EMBER
8/17 anonim válasza:
de ilyenkor mi a reakciója?
én is szeretek énekelni, bár nincs jó hangom, 8 évig jártam kórusba, szóval tökéletes a hallásom. szerintem is tök király feszültségoldó. :-)
9/17 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Ha éjjel 2 órakor énekelsz, az igen, vagy 1000-szer egy dalt.
Nem találok benne semmi kivetni valót.
10/17 A kérdező kommentje:
ma 17:26
Hülyének néz egyszerűen...azt mondja akkor ne csináljam amikor ő ott van,legalábbis a tükörbe ne..az éneklés nem zavarja hanem a tükör.
2013. máj. 11. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!