Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyszerűen nem jegyez meg semmit, nem figyel arra amit mondok?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal, már egész jó alakul a dolog, rengeteg együtt töltött idő, ott alvás stb.

De úgy veszem észre egyszerűen nem igazán figyel arra amit mondok neki. Megbeszélünk valamit és kb. rá 5-10 percre már nem is emlékszik. Pl: Tegnap megbeszéltük (telefonon), hogy kimegyek érte a vasútra, hogy ne kelljen buszoznia. Rá 10 percre ír, hogy leszállt és eléri a buszt. Mondjuk ilyen dolgot nem tudom, hogy lehet elfelejteni.

Ha beszélünk valami neccesebb témáról akkor egyik nap ezt a választ adja a másik nap meg amazt. Amint említem, hogy nem ezt mondta rá tegnap akkor pedig csak vállat von és ő már nem is tudja lehet azt mondta de akkor úgy is van.

Még ha leírok neki valamit azt is képes elfelejteni egy rövid idő után. Azt tény, hogy állandóan a telefont bújja, beszélget ahogy elnézem. Lehet azért nem emlékszik mert másodlagos amit én mondok neki a többihez képest?

jan. 5. 10:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen,velem ezt csinalta,h az utolso idokben napi 3 percet irt.

Biztos,h van meg sok mas rajtad kivul neki.

jan. 5. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak szétszórt, mint a fene.

Nekem az egyetemi barátnőm volt ugyanez. MEgbeszéltünk valamit, és visszakérdez félórán belül, hogy mit beszéltünk? És ezt rendszeresen, mindenkivel.

Az ilyen emberrel egy szimpla barátság is kimerítő egy idő után, egy párkapcsolat pedig - nálam - felejtős.

jan. 5. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!