Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyszerűen nem jegyez meg semmit, nem figyel arra amit mondok?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal, már egész jó alakul a dolog, rengeteg együtt töltött idő, ott alvás stb.

De úgy veszem észre egyszerűen nem igazán figyel arra amit mondok neki. Megbeszélünk valamit és kb. rá 5-10 percre már nem is emlékszik. Pl: Tegnap megbeszéltük (telefonon), hogy kimegyek érte a vasútra, hogy ne kelljen buszoznia. Rá 10 percre ír, hogy leszállt és eléri a buszt. Mondjuk ilyen dolgot nem tudom, hogy lehet elfelejteni.

Ha beszélünk valami neccesebb témáról akkor egyik nap ezt a választ adja a másik nap meg amazt. Amint említem, hogy nem ezt mondta rá tegnap akkor pedig csak vállat von és ő már nem is tudja lehet azt mondta de akkor úgy is van.

Még ha leírok neki valamit azt is képes elfelejteni egy rövid idő után. Azt tény, hogy állandóan a telefont bújja, beszélget ahogy elnézem. Lehet azért nem emlékszik mert másodlagos amit én mondok neki a többihez képest?

tegnapelőtt 10:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hanem biztos.
tegnapelőtt 10:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem erdekli amit mondasz, ennyi.
tegnapelőtt 11:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem figyel rád. Észrevenné, ha nem találkoztok?
tegnapelőtt 11:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem érdekled, nem vagy neki elég jó.
tegnapelőtt 11:26
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
Lehet adhd-s.
tegnapelőtt 11:37
 6/12 A kérdező kommentje:

Akkor nem értem… ha nem érdeklem akkor miért írja hogyha nem vagyunk együtt, hogy hiányzom, várja már, hogy menjek. (Persze ezt ilyen 1 külön töltött este után..)

Oké most így az elmúlt 2 hétben nagyon sokat együtt voltunk. Ilyenkor azért rá lehet unni a másikra egy kicsit. Én is meguntam most a dolgot a fentebbi indokok miatt. De most is folyamatosan ír, küldi a dolgokat.

3

Majd a héten kiderül. Hanyagolom 1-2 napot aztán csak úgy beállítok és megnézem a reakcióját.

tegnapelőtt 12:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Párhuzamosan ismerkedik csetelget másokkal. Az adhd nem a memoriaproblémákról szól,hanem az érzelmek felismerési képesség hiányáról...
tegnapelőtt 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert lexar, D, E opció vagy neki, egó növelő csak
tegnapelőtt 14:50
 9/12 A kérdező kommentje:

Gondoltam én is erre, hogy másokkal is ismerkedik. Csak ez azért nem állná meg a helyét szerintem (vagy nem tudom) mert amikor velem ismerkedett a leges legelején sose volt olyan, hogy fél napra eltűnik. Most van olyan hogyha ott vagyok akkor 8-10-12 órája meg se nyitotta a face-t (ha én megnyitom látom mennyi ideje volt elérhető).

Akkor más tolerálná neki ismerkedés alatt, hogy napokig ennyi időkre eltűnik és 10percet beszél vele/velük max amíg én pl: fürdök? Vagy csak egy fél napot amíg nem vagyok ott.

Ez azért erősen sántítana sztm ismerkedés alatt a másik félnek.

tegnapelőtt 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Keress mást ha ràm hallgatsz, kíméld még magad egy esetleges csalódástól. Lesz olyan aki érdeklődik majd utánad és nem csak opció leszel neki.
tegnapelőtt 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!