Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyszerűen nem jegyez meg semmit, nem figyel arra amit mondok?
Ismerkedek egy lánnyal, már egész jó alakul a dolog, rengeteg együtt töltött idő, ott alvás stb.
De úgy veszem észre egyszerűen nem igazán figyel arra amit mondok neki. Megbeszélünk valamit és kb. rá 5-10 percre már nem is emlékszik. Pl: Tegnap megbeszéltük (telefonon), hogy kimegyek érte a vasútra, hogy ne kelljen buszoznia. Rá 10 percre ír, hogy leszállt és eléri a buszt. Mondjuk ilyen dolgot nem tudom, hogy lehet elfelejteni.
Ha beszélünk valami neccesebb témáról akkor egyik nap ezt a választ adja a másik nap meg amazt. Amint említem, hogy nem ezt mondta rá tegnap akkor pedig csak vállat von és ő már nem is tudja lehet azt mondta de akkor úgy is van.
Még ha leírok neki valamit azt is képes elfelejteni egy rövid idő után. Azt tény, hogy állandóan a telefont bújja, beszélget ahogy elnézem. Lehet azért nem emlékszik mert másodlagos amit én mondok neki a többihez képest?
Akkor nem értem… ha nem érdeklem akkor miért írja hogyha nem vagyunk együtt, hogy hiányzom, várja már, hogy menjek. (Persze ezt ilyen 1 külön töltött este után..)
Oké most így az elmúlt 2 hétben nagyon sokat együtt voltunk. Ilyenkor azért rá lehet unni a másikra egy kicsit. Én is meguntam most a dolgot a fentebbi indokok miatt. De most is folyamatosan ír, küldi a dolgokat.
3
Majd a héten kiderül. Hanyagolom 1-2 napot aztán csak úgy beállítok és megnézem a reakcióját.
Gondoltam én is erre, hogy másokkal is ismerkedik. Csak ez azért nem állná meg a helyét szerintem (vagy nem tudom) mert amikor velem ismerkedett a leges legelején sose volt olyan, hogy fél napra eltűnik. Most van olyan hogyha ott vagyok akkor 8-10-12 órája meg se nyitotta a face-t (ha én megnyitom látom mennyi ideje volt elérhető).
Akkor más tolerálná neki ismerkedés alatt, hogy napokig ennyi időkre eltűnik és 10percet beszél vele/velük max amíg én pl: fürdök? Vagy csak egy fél napot amíg nem vagyok ott.
Ez azért erősen sántítana sztm ismerkedés alatt a másik félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!