Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már olyan, hogy azért dobtatok egy pasit mert egyszerűen túl alacsony volt a fizetése?

Figyelt kérdés
aug. 15. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Ezért nem, de volt egy exem akinek kevesebb pénze volt mint nekem, ÉS emiatt komplexusa volt, nem engedte hogy én fizessek bármit, szóval semmit nem csináltunk soha lényegében. Finoman szólva se tett jót a kapcsolatnak, elég hamar elváltak útjaink.
aug. 15. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Volt, mivel ki volt szolgáltatva a családjának, akik az ő hitelre vett házában laktak és semmire sem tudott meghívni és nem is volt perspektívája. Így meg nem lehet gyereket vállalni, márpedig nálam ez a kardinális kérdés, nem a nyaralási pénz.
aug. 15. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Általában ugyanannyit kerestek az exeim mint én, ők csaltak meg, ezért lett vége!

Férjem vállalkozó és jól haladunk.

Volt egy tanár exem, az viszont ki is használt anyagilag és hazudozott mindenről.

Ha 1-2 milliót kerestem volna, össze is költözött volna velem.

Szerencsére a férjemet nem zavarja hogy nem keresek jól.

aug. 15. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as szintén tanári bértábla, azzal a különbséggel hogy hitellel ugyan, de van saját lakásom most már. Nyilván ilyen picibe én nem szülnék gyereket, de bízom abban, hogy lesz valaki, akit nem zavar majd az alacsony bérem. :/
aug. 15. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!