Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal nők (18-30 év) szempont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők (18-30 év) szempontjából hány éves férfiaknál nem számít már hogy gazdag és/vagy jóképű, izmos, hiszen már túl öregnek számít?

Figyelt kérdés
Szóval hány évesen van az a fordulópont, hogy a külseje és vagy a pénze már nem tudja kompenzálni azt hogy már túl öreg hozzád?

jan. 1. 20:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Semmilyen életkorban nem kompenzál a pénz.
jan. 1. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Mindenkinél más. Meg a való élet nem olyan, hogy beállítod a szűrőket, hogy max 35. Aki tetszik, szimpatikus, azzal nem azért szakítod meg az ismerkedést, mert már 36.
jan. 1. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Egy csomagban van igényem "mindenre". Legyen olyan korú, kinézetű, egzisztenciájú és jellemű, stílusú, stb. Ami oké nekem.

28 éves vagyok, 33-35 a vége jelenleg, mert szeretnék gyereket még.

jan. 1. 21:08
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Nem a pénze miatt vagyok együtt senkivel, hanem mert megfog benne valami (intelligencia, humor, viselkedés, a stílusa, a karizmája). És számomra alapvetően a kor is csak egy szám, lehet egy idősebb is rettentő komolytalan és gyerekes (nőben és férfiban is), és egy fiatalabb is komoly, érett. Amíg a két fél jól érzi magát együtt, addig miért ne.
jan. 1. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
15%

Az a szubjektív véleményem, hogy egy 30 éves nő már a családalapításon gondolkodik, és ha teheti, akkor olyan pasinak fog szülni, aki megfelelő anyagi biztonságot tud nyújtani. Persze, ahhoz azért ki is kell nézni valahogy. Tökmindegy, hogy ő mit mond, hogy neki mennyire fontos/nem fontos a pénz, ha eleve nem is őt keresik a pénzes pasik.

Szóval maradjunk annyiban, hogy egy 30 éves jól kinéző nő elsődlegesen a pénzt fogja nézni, aztán jön minden más.

Azt persze nem állítom, hogy egy szegény pasi nem tud felszedni egy jól kinéző 30 éves nőt, de ahhoz jól kell tudni csajozni.

Hagyományos esetben viszont minden bizonnyal a pénz a döntő jelentőségű.

A 18 éves lányok meg még nem gondolkodnak ilyeneken, azok nagyobb valószínűséggel szeretnek egy pasit önmagáért.

jan. 1. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
23%

És megjöttek a megrögzötten "csak pénzéhes jó nők vannak" hívők, akik nem hajlandóak elhinni, amit az első vagy a negyedik írt...

Kérdező, nálam sem az számít, hogy mennyire pénzes és/vagy mennyire jóképű a férfi. Külsőre az összkép fog meg a stílusával együtt, belsőre meg az intellektus, érettség, jó humor, stb. Korban a 30-as korosztály érdekelne nyilván a leginkább, de a 40-es sincs részemről kizárva. Nem kor alapján ítélem meg.

28N

jan. 1. 21:28
 7/11 anonim ***** válasza:

30 évesen egy 40 éves pasi tetszett nagyon, de például az edzőm, aki szintén 40 éves volt, szerintem tök undorítóan nézett ki, pedig nem mondhatni, hogy nem adott magára. Szóval elég egyéni. Az 50 évesek nyomulása nekem nem jött be, őket már tényleg bácsinak éreztem, ők meg látszott, hogy vérig voltak sértve, mert kitalálták maguknak, hogy hozzájuk a 30-as csaj passzol...De pályakezdőként meg az egyik 50-es vezető volt a nagy crushom...úgyhogy erről ennyit.

18 évesen, meg, hát inkább hagyjuk, nagyon kripli voltam. Ezt még anonim se vallom be.

jan. 1. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
16%

Én fenntartom annak a lehetőségét, hogy van olyan jó nő, akinek nem számít a sok pénz (mert ugye valamennyi pénz kell a csajozáshoz). De egyelőre még nem tudok arról, hogy egy Emily Ratajkowski szintű nőnek egyáltalán nem lenne fontos az, hogy a pasinak alsó hangon milliók legyenek a számláján.

Inkább azt tudom elképzelni, hogy nagyon is fontos neki a pénz, de egy szegény, de csajozni jól tudó fickó eléri azt nála, hogy a szerelem mámorában ne számítson neki a sok pénz.

De ettől függetlenül lehetnek ilyen topnők, akiknek tényleg nem számít a sok pénz, de én nem tudok olyanról.

jan. 1. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

Nincs ilyen. Mert van olyan echte 100% aranyásó, akinek csak a pénz számít. Vannak, akiknek az anyagi biztonság vetülete a párkapcsolatnak jóval fontosabb, meg olyan is, aki aszexuális. Meg nyilván olyan is, aki összejön a kövér, ronda, időssel, és tessék-lássék dug vele, hogy maradhasson pénzelve, közben meg szétcsalja fiatal izmos pasikkal.

Az olyan nőknél, akik nem ez a szint, és a vonzalom is fontos nekik, azt látom, hogy amennyiben az illető tényleg fiatalos, aktív, izmos, jóképű és le tud tagadni 10 évet mondjuk, ott az 50-es évek közepe szokott lenni a választóvonal, de minél fiatalabb a csaj, annál jobban csökken (tehát egy 18 évesnél inkább 40-es évek közepe).

jan. 1. 22:06
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
23 vagyok, minimum 22 nagyon max 30 ami asszem beleférne (ha amúgy nem lenne párom - ő 24), a pénz nem érdekel, van nekem is, simán eltartanám a páromat, ha kellene.
jan. 1. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!