Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag, jól kereső férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag, jól kereső férfiak! Miből látjátok, hogy a barátnőtök tényleg magatokért van veletek, vagy csak a pénzetek miatt?

Figyelt kérdés
Milyen jelek és intő jelek vannak?
dec. 30. 19:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Miért lennék én és a pénzem két külön dolog?
dec. 30. 19:22
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Még az egyetem alatt jöttünk össze, amikor NAGYON csóró voltam és tiszta volt minden, mert nem foglalkoztunk ezekkel, de most felnőttként, őszintén? Kerek perec megbeszéltük párszor, hogy azért is van még velem, mert olyan a szociális státuszom, amilyen, és én is örülök, hogy olyan az öröksége, amilyen. Lehet romantizálni a tiszta szerelmet, de a nap végén az a lényeg, hogy minőségi ételeket ettél-e (főleg ezek mellett az árak mellett), milyen házban alszol és hol, tudsz-e költeni a hobbidra ami kikapcsol vagy boldoggá tesz, és sorolhatnám. Nem zavar, hogy emiatt is van velem.
dec. 30. 19:46
 3/21 anonim ***** válasza:
75%

Onnan tudod, hogy nem várja el, hogy fizess neki mindent. Ő is akarna neked adni, nem csak tőled várja el folyamatosan. Én nő vagyok, de nem vagyok annyira anyagias, hogy pénzért randizzak valakivel. Van saját keresetem, és a párommal akkor is együtt lennék, ha nem lenne sok pénze.

De szerintem az is jó jelző, ha elfogad minden ajándékot szempillantás nélkül.

dec. 30. 20:02
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert előbb volt meg a párom, mint a vagyon.
dec. 30. 20:05
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
A legtöbb nőnek az egzisztencia, csak rajtengedély. Szóval, ha megfelelő az egzisztenciád ÉS veled van a nő, az azt jelenti, hogy önmagadert van veled, amibe beletartozik a megfelelő egzisztencia is
dec. 30. 20:14
 6/21 anonim ***** válasza:
50%
3# Az, hogy elfogadja az AJÁNDÉKOKAT, tehát egy olyan dolgot amit a másik elméletileg magától választott ki, nyomás nélkül csak hogy örömet okozzon, miért lenne már intő jel? :D Szerintem nincs annál lelombozóbb, amikor adsz valakinek valamit, bármilyen viszonyban és az a reakció, hogy jaaaj nem kellett volnaaaa. Ha konkrétan nem tetszik neki az adott dolog, azt meg lehet mondani, de ha örül neki, akkor örüljön nyugodtan, hiszen ez volt a cél.
dec. 30. 21:19
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

#6 Na meg milyen egy leköpnivaló, elmebeteg állat már az az ember, aki csalinak vesz "ajándékokat" valakinek, és elvárja, hogy az ajándékozott visszautasítsa azt?

Tényleg létezik ilyen barom, aki így gondolkodik?

Ajándékot nem elfogadni különben meg sértés.

dec. 30. 21:23
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Hát, ha valaki csak úgy kap egy ajándékot, és egy minimális hálát nem mutat a másik felé érte, az nagyon is csak a pénzért van a másikkal. Pl kap egy csokor rózsát, és mellé egy cuki levelet, vagy üzenetet, és csak annyit nem mond, hogy köszöni és hogy milyen cuki, nehogy azt mondjátok, hogy csak a személyiség miatt van a másikkal. Vagy rendesen várja, hogy valamit kapjon, ami értékesebb dolog, és semmi hálát nem mutat, nem akar valamit cserébe adni. Az ilyenek tuti, hogy csak paraziták.

Én a párommal leszögeztem, hogy ajándékot egymásnak csak nagyobb eseményeken(pl egyetemi ballagás, vagy valami hasonló alkalmakkor adunk egymásnak, szülinapokkor, évfordulónkon és karácsonykor, mert értelmetlen folyamat azon gondolkozni, hogy mikor mit kéne adni a másiknak, és minden hónapban lenne egy szarság, ami miatt lehetne valamit venni)

dec. 30. 22:20
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
A gazdagok nem gondolkodnak ilyeneken, élvezik a helyzetet 😉
dec. 30. 22:43
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
#9 csak a gazdagokat pont ezért nem fogja soha senki szeretni, és 50 évesen is csak "élvezni" fogják a helyzetet. Ha lesz amit 🙂‍↕️ Ja és plusz isten őrizzen, hogy valami történjen, és már ne legyen gazdag. Olyankor egyedül marad az fix.
dec. 30. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!