Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag, jól kereső férfiak! Miből látjátok, hogy a barátnőtök tényleg magatokért van veletek, vagy csak a pénzetek miatt?
Onnan tudod, hogy nem várja el, hogy fizess neki mindent. Ő is akarna neked adni, nem csak tőled várja el folyamatosan. Én nő vagyok, de nem vagyok annyira anyagias, hogy pénzért randizzak valakivel. Van saját keresetem, és a párommal akkor is együtt lennék, ha nem lenne sok pénze.
De szerintem az is jó jelző, ha elfogad minden ajándékot szempillantás nélkül.
#6 Na meg milyen egy leköpnivaló, elmebeteg állat már az az ember, aki csalinak vesz "ajándékokat" valakinek, és elvárja, hogy az ajándékozott visszautasítsa azt?
Tényleg létezik ilyen barom, aki így gondolkodik?
Ajándékot nem elfogadni különben meg sértés.
Hát, ha valaki csak úgy kap egy ajándékot, és egy minimális hálát nem mutat a másik felé érte, az nagyon is csak a pénzért van a másikkal. Pl kap egy csokor rózsát, és mellé egy cuki levelet, vagy üzenetet, és csak annyit nem mond, hogy köszöni és hogy milyen cuki, nehogy azt mondjátok, hogy csak a személyiség miatt van a másikkal. Vagy rendesen várja, hogy valamit kapjon, ami értékesebb dolog, és semmi hálát nem mutat, nem akar valamit cserébe adni. Az ilyenek tuti, hogy csak paraziták.
Én a párommal leszögeztem, hogy ajándékot egymásnak csak nagyobb eseményeken(pl egyetemi ballagás, vagy valami hasonló alkalmakkor adunk egymásnak, szülinapokkor, évfordulónkon és karácsonykor, mert értelmetlen folyamat azon gondolkozni, hogy mikor mit kéne adni a másiknak, és minden hónapban lenne egy szarság, ami miatt lehetne valamit venni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!