Van itt ilyen társat kereső diplomás szingli nő, aki ismerkedne?
Alacsony, formás, diplomás, igényes, egyedülálló, egyedül élő, inkább világosabb hajú, inkább vidéki, gyermektelen, kiegyensúlyozott, megbízható, hetero, 40-50 év közötti nővel ismerkednék.
A távolság nekem nem szempont.
Hasonló vagyok férfiben, csak magas:)
Szia! Ismerkednék. Budapesten élek a második kerületben, ügyvéd vagyok, 167cm, szőkésbarna , vékony.
45/ n
8: értem, köszönöm a tippet. De az egyik legfontosabb aspektus az a kor, fontosabb, mint a fizikai tulajdonságok. Nem is maga az évekbeli korkülönbség, hanem általánosságban a generációs különbségek. Ami ennyi kommunikációból is szépen lejön itt is pl. :)).
Nem keresek kizárólagos alapon, hogy vagy csak itt, vagy máshol. Nem is egy nagy kutatási projekt ez itt, csak egy szimpla ötlet. A tinder nem az én világom. És nem igazán számít a hetékonyság sem, nem mennyiségi alapon gondolkodom erről a kérdésről (sem). Nem lóverseny számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!