Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag, jól kereső férfiak! Miből látjátok, hogy a barátnőtök tényleg magatokért van veletek, vagy csak a pénzetek miatt?

#10 Mert azokat a csóró, fogatlan, ruppótlan, igénytelen, ostoba, elhízott, büdös, alkoholista gyári melósokat úgy szeretik a nők...ja, nem.Tényleg.
Amelyiknek meg van, annak azért van, mert a nő ugyanilyen kaliberű szenny, aki nem talál nála jobbat.
Hàny meg hàny embert köt össze a közös nyomor és a lehetőségek hiánya, ott mégsem firtatod ki kit szeret.Te simán irigy vagy és buta.

Nem vagyok gazdag. Csak pár éve kezdtem el jól keresni.
Bár nem tudom: Nettó 1 millió jó kereset manapság?
Nincs barátnőm és pár munkatársam kivételével senki nem tudja, hogy mennyit keresek.

#14 mire lennék irigy, és buta?😆 Ki beszélt a gyári munkásokról?🤣 Én csak azt mondom, hogy akik azért vannak egy emberrel, mert van pénze, azok azután nem fognak vele lenni, ha lenullázódnak a számlái. Te egy teljesen más helyzetet festészet fel, aminek köze sincs ahoz, amiről beszélek.
Tapasztalatból beszélek, ugyanis a családunkban volt ilyenre példa. Pl pénzes rokon, amint a felesége elvette a pénzét az embernek, mert az folyamat a szeretőjére költötte, egyből elment a kuva is, mert nem volt már aki felújítsa a házát, aki bevásároljon neki, aki ékszereket vegyen neki is és a lányának is és sorolhatnám. Arról is azt hitte a rokon, hogy igaz szerelem, bele volt bolondulva. Amint pénze nem volt, már nem kellett a kurvának, mert eltűnt a szerelem.
Na akkor itt ki a hülye? Aki szerint nincsenek ilyenek, és ha valaki a pénzért szeret valakit, az önmagáért is szereti?

#16 Azok a férfiak, akik csak addig vannak egy nővel amíg szép, fiatal és kiszolgálja, majd magára hagyja betegen és/vagy gyerekekkel semmivel nem mások.
Pedig hány ilyen van.Érdekes, azzal nem példálózol.
Tudod az egzisztenciát vissza lehet építeni, de egy olyan esetben amit leírtam, a nőnek oda van az egész élete.Azt nincs mivel kompenzálni.Pedig sokkal gyakrabban megtörténik, mint az, hogy egy férfit lehúznak pénzzel.
A nőknek sokkal több a veszteni valója így is.

#18 azokról a férfiakról is szintén megvan a véleményem, csak azokról nem volt szó :D egyik se szép dolog, és az egész szégyelhetné magát. Ennyire nem kell engem támadni😆 Irigy nem vagyok, nekem is van pénzem, csak egy 20 éves fiatal nő vagyok, szóval nyugodjatok meg, hogy másnak annyi pénze van, hogy minden ujjára jut egy kuva🤣
A nőkre se vagyok irigy, akik ezt csinálják. A gyomrom felfordulna, ha valaki olyant kéne akár megcsókolni, akit nem szeretek. Szóval ez se áll fent. Csak egyszerűen nem szeretem az ilyen képmutató szaralakokat, akiknek csak az anyagiak és a külső számít. Az ilyen embereket még barátnak sem fogadnám el.

#19 Az az eset, ami a nőket érinti inkább aljasság, a "nem szép dolog" enyhe kifejezés.
Majd ha kicsit idősebb leszel, akkor megérted miről van szó.
Nagyon is összefügg a kettő, mert nem véletlen fontos a nőknek a pénz, az egzisztencia.
Azért fontos, mert legalább van hol laknia, enni tud adni a gyerekeinek akkor is, ha a férje ráunt és eldobta, miután ő az egész életét rááldozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!