Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag, jól kereső férfiak! Miből látjátok, hogy a barátnőtök tényleg magatokért van veletek, vagy csak a pénzetek miatt?
Figyelt kérdés
Milyen jelek és intő jelek vannak?dec. 30. 19:15
21/21 anonim válasza:
#20 neked telhet az idő de szöveget érteni és az iróniát nem fogod nagyon. Én az adott szituációhoz fűztem hozzá azt amit írtam, nem szélesen minen parazita emberi kapcsolathoz. Itt nem arról volt szó, hogy honnan ismered fel az olyan férfit, aki csak a külsődért van veled.
Én nagyon is értem, hogy miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!