Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy gazdag férfi elvenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gazdag férfi elvenne feleségül egy szegény lányt, de egy gazdag nő nem menne feleségül egy szegény férfihez. Ön szerint mennyire igaz ez az állítás?

Figyelt kérdés
dec. 22. 08:59
A kérdező szavazást indított:
Teljes mértékben így van.
Nem mindig, de általában így van.
Ez nem igaz.
32 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Abszolút egyetértek, a férfiakat nem érdekli a nők pénze!
dec. 22. 09:05
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

1

Dehogynem.

dec. 22. 09:23
 3/13 anonim ***** válasza:
29%

Abszolút egyetértek a férfiakat nem érdeklik a nők pénze.

Egy férfi minden előítélet nélkül összejön egy mekis,egy KFC vagy egy Tesco pénztáros csajjal.

De fordítva egy mekiben egy kfc-ben vagy egy egy Tescoban dolgozó pénztáros férfi már nehezebben talál magának nőt

dec. 22. 09:31
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Mert a nő megy szülni és nem a férfi. A pénztáros férfi meg nehezen fog fenntartani egy családot, ez van.
dec. 22. 09:43
 5/13 anonim ***** válasza:
38%

Jó kérdés, mert csak ők tudják mi minden megy ilyen körökben. Össz vagyonom közel 1 milliárd forint, közben feleségem tanár. Már gimi óta együtt vagyunk és kb 5 éve házasok.

Amúgy meg ténylegesen gazdag körhöz kb még közöm nincsen. Magyarország felső 5%-ába, olyan kb 4 milliárd forintos összvagyon körül van a beugró. De még a 30 évet se ütöttem meg ezért nyilván nem ez lesz a vég. A leginkább egyik irány se feltétlen igaz, mert más körökben mozognak, és nem nagyon tudsz találkozgatni velük. Amikor ilyesmi megtörténik, jellemzően korábbra megy vissza a kapcsolat.

dec. 22. 09:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért általában igaz, hogy a pénzesebb férfi elfogad egy szegény lányt, mint fordítva....

N

dec. 22. 11:13
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

Ez évszázadok óta így van. Most jöttél rá erre?

Tudod a férfiak vagyis a kisfiúk nem tudnak ellenállni a puncinak sajnos. Én férfiként elsüllyedek szégyenemben amikor látom hogy tudnak hajtani egy nő után.

dec. 22. 11:36
 8/13 A kérdező kommentje:

Hali. Köszönöm a válaszokat. Én is a többséggel értek egyet, akik a 2. válaszlehetőségre szavaztak:

Nem mindig, de általában így van.

Én egyébként elég ambiciozus ember vagyok, szóval függetlenül attól, hogy mit akar egy nő, azon vagyok, hogy minél több pénzem legyen.

dec. 22. 11:52
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

Odáig is elmennék, hogy az olyan férfiak akiknek tényleg van pénze, sokszor kifejezetten undorodnak is az olyan nőktől akiknek annyi, vagy több pénzük van, mint nekik maguknak. Egy szegényebb nővel könnyebb egy számukra előnyös kapcsolatdinamikát kialakitani, ahol ők vannak fölényben. Szóval számít a pénz nekik is, csak épp másképp.

Nőknél meg az számít, hogy a férfi legyen min. olyan kompetens mint ők, ne legyen egy extra teher a nyakukban. Legalábbis anyagilag.

dec. 22. 11:53
 10/13 anonim ***** válasza:
53%

"

Mert a nő megy szülni és nem a férfi."

Gazdag nőkről volt szó. Akiknek ez nem jelent problémát, hogy otthon van pár évig.

dec. 22. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!