Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihető e az az állítás a férfi részéről hogy keményen dolgozik, amikor 15 percenként videókat oszt meg közösségi oldalon? Hihetek neki? Vagy hazugság?
Az a problémám hogy el nem tudom képzelni azt, hogy ő mennyire keményen dolgozik állítása szerint!
Hihetek neki vagy hülyének vagyok nézve? Kinek mi a véleményete?
Ti munka közben szoktatok negyed óránként youtube videókat megosztani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Attól függ, mi a munka.
Ha felügyelése valaminek, akkor simán.
Vagy ha várni kell, amíg a munkatárs vagy a számítógép elvégzi a dolgot, akkor is, mert párhuzamosan több feladatot is képes ellátni a számítógép.
De még életemben nem hallottam embert arról mesélni, hogy "fú, öregem, mennyire keményen dolgozom, keményen dolgozom, ...", pláne nem ilyesmi szellemi munka esetén, hacsak nem napi 10+ óráról van szó, mert akkor nem tud elmenni, ott kell ülnie és figyelni, és bizony nagyon kevés az a napi 2-3 óra, ami ezután marad élni, önmagát ellátni, lakásról gondoskodni, stb., és hát igen ki lehet merülni, főleg annak, akit ez nem elégít ki.
8: Hát akkor hogyan tud netezni?...
Milyen munkát végez (elvileg)??...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!