Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy barátnőtök, feleségetek így érez, ezt gondolja!?
Megkérdezném, hogy miért rabolja az időmet?
Utána segítenék neki megoldani a dilemmáját, hogy akkor család szerelem nélkül vagy sem (sem)
Az ottani első válaszoló nem azt írta! Hanem azt, hogy a szerelem, a nagy lángoló elmúlik(nem azt, hogy jelentéktelen és nem létezik), és megmarad a langyosvíz, a sima szeretet, kedvelés, megszokás, amiben jelenleg a kérdező van úgy, hogy sosem volt szerelmes.
Ezt bárki iránt érezhetné, akit kicsit is kedvel és helyesnek tart.
A szerelem igenis a nagy lángoló érzés, ami utána átalakul egyfajta kölcsönös szeretetté.
Amit az ottani kérdező érez, az a langyos víz, nagyon max a haverság.
Ezt írja ott a kérdező:
"Egy barátnál jobban szeretem, de nem volt sosem az a nagyon nagy vonzalom közöttünk. (Részemről nem.)
Senkinél sem éreztem korábban sem, nála már ez is több, mint amit bárki iránt éreztem. 3 éve vagyunk együtt
Anyagilag készen állunk (saját ház, autók, jó állás). Kellene még valamire várnunk? Nem lehetünk boldog család szerelem nélkül?"
A szerelem egy hormonzavar, ami elmúlik. És ennyi. Vagy mit akar ez a nő...és minek vannak együtt 3 éve?
Szerelem... nem mondom, hogy ilyesmi az életben ma már nincs, hisz annyi más és keservesebb dolga van ma az embernek, különösen Magyarországon, nem is engedheti meg magának a luxust, hogy végzetes szerelmes legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!