Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy barátnőtök, feleségetek így érez, ezt gondolja!?
Miért hiszitek, hogy mindenki ugyanazt érzi, vagy ugyanazt kell éreznie?
Ismerek két olyan párt, akik lassan 20 éve házasok, és mindkettő úgy kezdődött, hogy először barátok voltak, aztán megbeszélték, hogy megpróbálják együtt. Teljesen jól működik, a két legjobb házasság talán, azok közt, akiket ismerek. Egy hangos szó nincs.
Akik meg úgy jöttek össze, hogy majd megették egymást, ott állandóan megy a műsor. Féltékenykednek, félrejárnak, kibékülnek, összevesznek. A szexen kívül semmi nem működik köztük.
Gondolkoztam a kérdéseden 11es.
Azért hiszem, mert az érzéseknek neve van, mert hasonlóak, közel egyforma minden érzés, az különbözik csak, ki hogyan éli át őket. Szerintem mivel a szerelem eleve egy hatalmas jelentőségű, elsöprő, mély, erős testi lelki vonzalom(majd begooglezom a definícióját), legalábbis mindenhol így tüntetik fel, ennek kell lennie. Az változik csak, hogy ki hogy éli át, szerintem van aki szenved tőle, van aki imádja, van akit bizonytalansággal tölt el, mindenkiből mást hoz ki, de szerintem mind egyértelműen tudják, hogy ez az. Mint az öröm, szomorúság, bánat, féltékenység.. persze nem mindenki tudja remekül azonosítani, vagy van aki direkt tagadja, vagy másra magyarázza, de szerintem egy létező érzés, közel hasonló minden embernél, de abban nem más, hogy nagy horderejű, hiszen több száz, több ezer éves feljegyzésekben ugyanúgy szerepel.
Mellesleg én is átéltem, volt szerencsém az elmúlásához is, de azért szerelem volt, és így, 10 évvel később is összeköt minket valamennyire az egész.. Nem kellett hozzá több év, elsőre elkapott, aztán csak bizonyosságot nyert minden új megtudott/átélt élménynél, hogy igen, ez az, aminek gondoltuk, aminek éreztük, és eltelt pár év, amíg tartott.
Nem vagyok művészlélek, sőt inkább reál beállítottságú vagyok, ahogy az exem is.
Szóval szerintem ahogy az ember tudja azonosítani az örömöt, gyászt, bánatot, úgy tudja a szerelmet is, amikor átéli(nagyrészt).
A nem vonzódunk annyira egymáshoz egészen biztosan nem szerelem, és majd nagyot fog nézni, ha egyszercsak találkozik az érzéssel.
Tinder elott epp ezert rohadtam meg a maganyban, mert a felhozatal irant ezt az erzest tudtam volna magambol kicsiholni.
Ez egy sokkal gyakoribb kompromisszum, mint ahogy bevalljak. Ha nincs mod ismerkedesre, kicsi a valasztek, elvileg ugye azzal a nem szingli 90%-kal nem kezdunk, nem sok marad. En a maganyra szavaztam. Es azota lettek kapcsolataim, hogy ki tudtam torni a beszukult kozegbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!