Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tipik gold diggerek tényleg úgy működnek, hogy az első gazdag pasira azonnal lecsapnak és nem hagynak maguknak több opciót, nem válogatnak?
Nőként kérdezem, nem incel vagyok
Én aki nagyon válogatós vagyok, egyszerűen el sem tudom képzelni hogy mi lehet a fejükben.
Főleg akik tényleg szépek és sok férfinek tetszenek.
Most láttam egy tényleg szép nagyon fiatal lányt, aki egy 170 centis nála 32 évvel idősebb de nagyon gazdag pasival jött össze majd egy év múlva jött a gyerek is...
Én élvezem azt hogy látom hogy sokan próbálkoznak nálam és rossz lett volna ezt kihagyni ha 20 évesen összejöttem volna egy 50 éves vén pasival.
És azt is hogy van sok opció és vissza is tudok utasítani párat.
Nőként el lehet mondani hogy minden nő élvezi ha látja hogy sok paisnak tetszik és ezzel bizonyít magának. Oké az sem semmi ha csak egy pasi már aki pénzed veled akar lenni, de azért sokszor átlagosabb lányoknak is sikerül összejönni gazdag pasival(főleg hogy a férfiak tudják hogy velük kevesebb a gond), nem sajnálják az ilyen lányok hogy kimaradnak abból hogy hány lehetőségük lett volna mèg?
Komolyan megéri egy 20 évesnek egy 50-55 évesnek azonnal odaadni magát csak a pénzért?
Hiszen ma már mindehol, akar az utcán is lehet ismerkedni, de egy szép lány elmegy egy bárba, egy este alatt lesz több opciója...
Magyarázza már ezt nekem el egy gold digger.
"Nőként kérdezem, nem incel vagyok"
De, az vagy. Egy nő nem fogalmaz így, mint te. Még a gold digger sem.
Nem, nem így működik. Olyat kell keresni, aki a jövőben is biztosan lóvét hoz, és elég hülye ahhoz, hogy ne akarjon/merjen kilépni a pénzelő szerepköréből. Esetleg még a szeretőt is elnézze, meg ilyenek.
Nem olyan könnyű ez, mint azt sokan elsőre hiszik. Ráadásul mellé lehet nyúlni.
Egy nő nem igy fogalmaz! Mindazonáltal, nagyjábol az összes nőre rasütik, hogy goldigger, ha nem áll össze mindenféle csóró, semmirevaló pasival, aki a nő fizetesenek a felét sem keresi meg
(Tapasztalat)
Minden sikertelen pasinak aranyásó az a nő, aki visszautasította.
Ha nem incel lennél, nem is foglalkoznál ilyen kérdésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!