Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tipik gold diggerek tényleg úgy működnek, hogy az első gazdag pasira azonnal lecsapnak és nem hagynak maguknak több opciót, nem válogatnak?
Nőként kérdezem, nem incel vagyok
Én aki nagyon válogatós vagyok, egyszerűen el sem tudom képzelni hogy mi lehet a fejükben.
Főleg akik tényleg szépek és sok férfinek tetszenek.
Most láttam egy tényleg szép nagyon fiatal lányt, aki egy 170 centis nála 32 évvel idősebb de nagyon gazdag pasival jött össze majd egy év múlva jött a gyerek is...
Én élvezem azt hogy látom hogy sokan próbálkoznak nálam és rossz lett volna ezt kihagyni ha 20 évesen összejöttem volna egy 50 éves vén pasival.
És azt is hogy van sok opció és vissza is tudok utasítani párat.
Nőként el lehet mondani hogy minden nő élvezi ha látja hogy sok paisnak tetszik és ezzel bizonyít magának. Oké az sem semmi ha csak egy pasi már aki pénzed veled akar lenni, de azért sokszor átlagosabb lányoknak is sikerül összejönni gazdag pasival(főleg hogy a férfiak tudják hogy velük kevesebb a gond), nem sajnálják az ilyen lányok hogy kimaradnak abból hogy hány lehetőségük lett volna mèg?
Komolyan megéri egy 20 évesnek egy 50-55 évesnek azonnal odaadni magát csak a pénzért?
Hiszen ma már mindehol, akar az utcán is lehet ismerkedni, de egy szép lány elmegy egy bárba, egy este alatt lesz több opciója...
Magyarázza már ezt nekem el egy gold digger.
Édes istenem neked másik kérdés alatt is ez a mániád hogy ha nő aki leírta 3x hogy nő férfi meg incel
Miért nincsenek az ilyenek kitiltva
Ja de pont láttad te is :DD
Érdekes
Ez a mániátok hogy jujujj te pasi vagy nem nő
És mégis milyen szempontból kamu a kerdes?
Hogy az Istenben lehet egy véleménykérdés kamu b+?
Mert a szegény inceleket érdekli hogy van e esélyük olyan nőknél akiknek gazdag párjuk van.
Nincs.
Most amúgy milyen lehetőségekre gondolsz?
Szegény pasira?
Amikor jut gazdag is?
Az nem pozitív hanem negatív.
Aki családot akar és szereti a pénzt, nem fog leállni mindenféle pasival, amikor már megtalálta azt akivel el tudja képzelni az életét.
26 vagy mondjuk olyan nőt is érdekelhet, aki tapasztalja hogy kamaszkora óta odajonnek hozzá az utcán is, ha elmegy egy szórakozóhelyre, akkor ott van tengernyi lehetősége.
És nyilván látom ha egy nő a kiugró szépség kategória, akkor vele is az történik hogy mindehol megkapja ezt a figyelmet, ergo tudhatja hogy tengernyi lehetősége van
Ehhez képest élőben is, ismert nőknél is látom, hogy már 20-22 évesen összejönnek azonnal az első ronda akár 50-es gazdag pasival.
Bennem ilyenkor csorbulna a saját magamba vetett hitem, a nőiességembe, a szépségembe, ha ezt meglépném hogy az első szembejövő pasival összejövök, miközben tudom hogy ennél vannak 1000x jobban kinézők, fiatalabbak, sőt gazdagabbak is ha már ennyire a pénz kell...
bár valószínű ezek a lányok ennyire remegnek a pénzért hogy azonnal elborul az agyuk, ha akár csak egy pénzes érdeklődést mutat, főleg hosszútávú kitartást.
Nekem akkor is furcsa hogy nem akarnak válogatni és megnézni hogy hány férfi akarná őket még.
Remelem most már megértette mindenki mi lett volna a kérdésem tárgya
Sőt még azt is hozzáteszem hogyha nem lennék ennyire háklis a külsőre, észre, ha nem lennék ennyire perfekcionista és hajlandó lennék kválkodni, amit mélységesen elítéltek, mert nyilván a gold diggerek egy fajtája a kvànak, akkor valószínű megérteném ezeket a lányokat és tudnám hogy miért csapnak le az elsőre aki szembejön...
Így nem tudom megérteni ezt.
Kedves nem incel....
A nőkben nincs vadászösztön.
Másképp működnek, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!