Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szídják ezeket a nőket?
Ha van egy gazdag férfi és lesz egy barátnője, vagy akár felesége, akkor miért hordják le minden goldiggernek a nőt?
Mert Csak érdekből lehet mellette nő?
Vagy egy gazdag férfinak ne is legyen társa? Úgyis elítélik az emberek?
Oké, de ha már ez van, akkor miért teszik?
Ha van egy gazdag pasi és a felesége, akkor az kinek ártott, vagy kitől vett el valamit?
Én úgy is kaptam goldigger jelzőt, hogy ugyanannyit kerestem, mint a pasim, csak neki hangzatosabb munkája volt. Ingatlana / komolyabb vagyona meg egyikünknek sem.
Régen tényleg öregemberekkel kellett hempregni ahhoz, hogy goldigger legyél, ma már elég, ha olyannal jössz össze, aki nem nyomorog.
3.
"Véletlenül", ugyebár... Jajj :D
Van egy távolabbi rokonom 0 nője volt 62 éves koráig, aztán megörökölte a szülei vagyonát (ingatlanokkal meg részvényekkel van az 200 millió is) és azóta valahogy "megszépült" és szinte versenyeznek érte.
Inkább azoknál vannak ilyen véleménnyel az emberek ahol a férfi.....ronda, dagadt, vagy öregebb vagy mindkettő.
Igen persze a rusnya pocakos 60 éves pasiba tuti szerelmes és vonzódik hozzá a 20-onéves csaj.
Ha a legtöbb nő ennyire büszke az egyenjogúságra, sőt arra hivatkozik hogy végre egyenrangú a két nem, akkor nem az lenne a tiszta döntés hogy hasonló a hasonlóval? Tehát a gazdag férfi egy szintén gazdag, jó családból származó nővel egy pár. Ha nem így van, akkor megkérdőjeleződik az egyenlőség, és jogosan kerül elő hogy az adott nő felfelé választott. Esetleg hogy csak a pénze miatt van vele. Főleg ha az átlagosnál szebb a nő. Ott már lesz egy ilyen áthallása a történetnek, hogy bizonyára a pénzéért van vele ez a jó testű, jól kinézető nő, gyakorlatilag mintha megvette volna őt is, és a minőségi szexet is ami vele együtt jár.
Én nem szoktam gold diggerezni szinte senkit, a pár egyértelmű helyzettől eltekintve, amikor tényleg valami dagadt és öreg emberrel áll össze egy nagyon fiatal és fullos nő. De a többségben azért jó okkal alakulnak ki az ilyen asszociációk, maradjunk annyiban.
7
Amikor legutoljára csekkoltam, a gazdag férfiak is szabadon választhattak párt.
Ha egy vagyonos férfinak elég egy kerek segg, meg a nagy csöcs, és nem érdekli a kiszemeljte munkája, egzisztenciája, családi háttere, akkor hajrá.
Extrém esetektől eltekintve mindenki olyat szagol, amilyet szakított. Kihasználják a pasit? Lehet, de ő is kihasználja a nőt. Undorító, de fair.
Irigyek...erre nincs más magyarázat.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!